Keukenstunter - Koelkasten apparatuur

Vrijstaande koel-vriescombinatie

Koelkasten

De vrijstaande koel-vriescombinatie is de meest populaire keuze voor in de keuken. Dit model bestaat uit 2 delen; een koelgedeelte en een vriesgedeelte. Het grootste voordeel van deze combinatie is dat je het kunt plaatsen waar je maar wilt. Want het enige wat je hiervoor nodig hebt is een stopcontact. Er zijn natuurlijk wel wat andere punten waar je op moet letten bij de aanschaf van een vrijstaande koel-vriescombinatie.

De grootte van de vrijstaande koel-vriescombinatie

In onze showroom hebben we een groot aanbod staan, zodat je precies weet wat er te verkrijgen is. Maar hoe weet je nu welke maat je moet nemen? Een vrijstaande koel-vriescombinatie moet groot genoeg zijn voor het huishouden dat hier gebruik van gaat maken. Heb je een groot gezin, pas dan op dat de vrijstaande koel-vriescombinatie niet te klein is. Hou daarom zeker 50 liter aan per persoon voor het koelgedeelte. Met een gezin van 4 personen zit je dus zeker goed met een grootte van ongeveer 200 liter.

Het energielabel en het geluidsniveau

Iedereen houdt er wel van om wat centjes te besparen. Kijk daarom goed naar het energielabel zodat je zeker weet dat de vrijstaande koel-vriescombinatie zuinig is in energieverbruik. Dat scheelt zeker wat tientjes per jaar. Op onze blogpagina zetten we nog meer slimme en duurzame keukenapparatuur voor je op een rijtje. Ook het geluidsniveau van je koel-vriescombinatie is belangrijk, want een koel-vriescombinatie die teveel lawaai maakt is absoluut niet prettig..

Verschillende functies en uitvoeringen

Een van de belangrijkste functies van een vrijstaande koel- en vriescombinatie is de No Frost functie. Ontdooien is eindelijk verleden tijd. Wil je een vrijstaande koel-vriescombinatie die ook ijsblokjes en koud water geeft? Bedenk dat je hiervoor het apparaat moet aansluiten op de waterleiding. De moderne ‘smart’ modellen maken nu zelfs verbinding met je telefoon. Onze medewerkers informeren je graag over deze mogelijkheden.

Kom eens langs in onze showroom

Behalve de koel- en vriescombinatie biedt Keukenstunter nog veel meer. We hebben namelijk ook complete keukens waar alles al op en aan zit. Onze showrooms zijn voorzien van alle soorten en maten, maak gerust een afspraak of loop gewoon eens binnen om te kijken naar het ruime aanbod. De koffie staat altijd klaar. Bewonder de keukens alvast in het Keukenstunter magazine. Wanneer je deze nu aanvraagt, ontvang je een waardecheque van maar liefst 500 euro. Zo geniet je dus al gelijk van een mooie korting bij de allereerste aankoop!

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

Siemens
NEFF
Boretti
Lanesto
Bosch
Novy
Dekker
Electrolux
Etna
AEG
ATAG
Pelgrim

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.