Keukenstunter - Atag Keramische kookplaat (60 cm)

Keramische kookplaat

KOOKPLATEN

In een modern ingerichte keuken komt een keramische kookplaat goed tot zijn recht. Je kunt deze mooi inbouwen in het keukenblok, waardoor het geheel een strakke aanblik krijgt. Kies uit het assortiment van Keukenstunter een keramische kookplaat die het beste bij jouw inrichting past en profiteer van het gemak tijdens het koken.

Wat is een keramische kookplaat?

Een keramische kookplaat is een vorm van elektrisch koken. Maar in tegenstelling tot de traditionele, elektrische, opstaande platen op de kookplaat, zijn de verwarmingselementen van de keramische kookplaat onder een glasplaat geplaatst. Deze verwarmingselementen worden rood op het moment dat je de keramische kookplaat aanzet. Een voordeel van deze versie van elektrisch koken, vergeleken met inductie, is dat je geen speciale pannen nodig hebt. De warmtegeleiding bij het keramisch koken kan met ieder soort pan plaatsvinden. Behalve het strakke uiterlijk van de kookplaat heeft deze manier van koken nog een voordeel. Je kunt zien welke plek op de plaat nog warm is. Dit in tegenstelling tot de opstaande verwarmingsplaten van een traditioneel elektrische plaat. De keramische platen hebben een kinderbeveiliging. Je regelt de temperatuur van ieder verwarmingselement afzonderlijk, tot wel negen standen. Met de timer stel je een kooktijd in, waarbij de plaat uitschakelt als de tijd om is.

Verschillende soorten keramische kookplaten

Hoewel de basis van de keramische kookplaat in het assortiment van Keukenstunter gelijk is, zijn er verschillende soorten verkrijgbaar. De standaard afmeting van een keramische kookplaat is zestig centimeter. Maar je kunt ook kiezen voor een groter model, bijvoorbeeld van zeventig of zelfs negentig centimeter. Dat hangt natuurlijk af van de ruimte die je in de keuken hebt, maar ook hoeveel pannen je tegelijk wilt kunnen opzetten. Standaard is vier pannen, maar je kunt ook een keramische kookplaat krijgen waar extra ruimte is voor een grote pan in het midden. Kies voor een versie die geschikt is voor het braden van vlees, met een speciale sensor om de temperatuur in de pan constant te houden. Of plaats een kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem in je kookeiland. Zo heb je geen extra afzuigkap midden in de ruimte hangen, maar kun je wel de kooklucht afzuigen.

Een keuken in stijl ingericht

Dankzij het ontwerp van een keramische kookplaat heeft je keuken altijd een opgeruimde aanblik. Het gladde oppervlak ziet er niet alleen modern uit, het is ook nog gemakkelijk schoon te maken. Met een beetje azijn of citroensap en bakpoeder maak je een keramische kookplaat na gebruik weer glanzend schoon. Let erop dat je hiervoor een zachte doek gebruikt, om te voorkomen dat je krassen op de keramische kookplaat krijgt. Voor een stijlvolle inrichting van je keuken stem je de overige keukenapparatuur op elkaar af. Een aparte afzuigkap boven de kookplaat kun je in dezelfde zwarte kleur kiezen. Dat staat mooi in een industriële inrichting. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de afzuiging achter een paneel te verwerken, in dezelfde stijl als de keukenkastjes. De bedieningspanelen van de oven, de vaatwasser en de magnetron kies je in dezelfde kleur als de kookplaat. Zo krijg je een uniforme stijl.

Keukenstunter - Etna Keramische kookplaat 60cm

Een nieuwe keuken? Keukenstunter heeft alles in huis

Ben je niet alleen op zoek naar een nieuwe keramische kookplaat, maar wil je een hele nieuwe complete keuken? Kom dan naar Keukenstunter. Je vindt hier alles op het gebied van keukeninrichting. Van keukenkastjes en aanrechtbladen, tot alle keukenapparatuur. Of je nu een grote of een kleine keuken hebt, er is altijd een keukeninrichting die bij je past. Wil je weten hoe de keramische kookplaat bij een kookeiland staat of wil je deze liever naast de oven in het keukenblok plaatsen? Alles is mogelijk. Je kunt aan de hand van een 3D ontwerp een keukenopstelling kiezen die het beste past bij jouw keuken en bij jouw persoonlijke smaak. Je ziet dan ook direct welke kleuren bij elkaar passen, van tegels tot keukenkastjes. Tijdens het ontwerp krijg je advies van onze medewerkers. Bijvoorbeeld over waar je aan moet denken bij het installeren van een keramische kookplaat of een afzuigkap.

Bezoek onze showroom voor inspiratie

Kom naar de showroom van Keukenstunter om zelf de verschillende mogelijkheden voor een keukeninrichting te bekijken. Kies uit het grote assortiment een keramische kookplaat die bij je past. Niet alleen qua inrichtingsstijl, maar ook op het gebied van je eigen kookwensen. Onze medewerkers adviseren je graag bij het uitzoeken van de juiste keramische kookplaat en geven je tips op het gebied van andere keukenapparatuur. Zoals een passende oven of magnetron. Natuurlijk kun je ook een afspraak maken voor het maken van een 3D ontwerp voor een volledig nieuwe keuken.

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

Pelgrim
NEFF
Etna
Siemens
Bosch
Lanesto
ATAG
Novy
Electrolux
AEG
Boretti
Dekker

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.