Keukenstunter - Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging (87 cm)

Kookplaat met afzuigmodule

KOOKPLATEN

Een kookplaat met afzuigmodule is zonder twijfel het mooiste wat je in de moderne keuken kunt hebben. Je hebt geen grote afzuigkap meer nodig boven de kookplaat. Er is meer ruimte boven je hoofd tijdens het koken en er komt meer licht in de keuken. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat de kookplaat met afzuigmodule de vervelende kookluchtjes, dampen en vetten in een mum van tijd laat verdwijnen.

Hoe werkt een kookplaat met afzuigmodule?

De werking van een kookplaat met afzuigmodule is hetzelfde als een afzuigkap. Het verschil is dat het afzuigsysteem nu in de kookplaat zelf is verwerkt. De warme lucht van de pannen stijgt normaal gesproken omhoog, maar dit afzuigsysteem is zo sterk dat het de kookdampen gelijk naar beneden zuigt. De vervelende luchtjes en dampen verdwijnen nu rechtstreeks uit de pan de kookplaat in. De keuken blijft nu schoner omdat de kooklucht geen kans krijgt om de keuken in te stijgen.

Twee afzuigsystemen

De afzuigsystemen bestaan uit twee types, net als bij de afzuigkappen. Er is een luchtafvoersysteem en een recirculatiesysteem. Een voordeel van deze afzuigsystemen is dat ze een stuk stiller zijn dan de grotere afzuigkappen. Dat is helemaal fijn wanneer je een open keuken hebt. Het maakt niet uit of je met gas of een inductieplaat wilt koken. Onze medewerkers vertellen je graag meer over de beide systemen en verdere mogelijkheden.

Verschillende soorten en maten kookplaten

Er zijn verschillende soorten kookplaten met afzuigmodule verkrijgbaar. De meest gebruikelijke is de kookplaat waarbij de afzuiging verwerkt is in het midden van het werkblad. De afzuiging kan ook verwerkt zijn aan een of beide kanten in het werkblad van de kookplaat. Dan is er nog het model waarbij je de afzuiging alleen kunt zien wanneer je de kookplaat gebruikt. Alle kookplaten hebben echter gemeen dat ze er stijlvol en strak uitzien. Het is een echte aanwinst voor de moderne keuken. De kookplaten zijn standaard te krijgen in 60, 80 of 90 cm.

Kom eens kijken in onze showroom

Bekijk de beschikbare modellen eens in onze showroom. Er zijn verschillende soorten en maten beschikbaar. Een kookplaat met afzuigmodule is er vanaf ongeveer 1500 euro. Wil je advies van onze medewerkers, dan kan dat natuurlijk ook. Met onze deskundigheid weet je precies waar je aan toe bent.

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

Boretti
NEFF
ATAG
AEG
Lanesto
Novy
Siemens
Dekker
Etna
Electrolux
Pelgrim
Bosch

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.