Keukenstunter - parallel keuken

Gebruik je ruimte goed met een parallel keuken!

Keukenindeling

Ben je op zoek naar de juiste keuken indeling voor jouw huis? Denk dan ook eens na over de parallel keuken opstelling. Een praktische opstelling die ook nog eens stijlvolle opties biedt. Benieuwd geworden? In dit inspiratieblog leggen wij jou alles uit over deze keukenopstelling en ontdek je of het iets voor jou is!

De parallel keuken indeling

Bij de parallel keuken indeling staan er twee rechte keukenblokken parallel tegenover elkaar, vandaar ook de naam. Deze keuken indeling is zeer praktisch door de grote hoeveelheid aan opberg én werkruimte die het creëert. Naast dat deze indeling praktisch is kun je ook jouw stijl volledig terug laten komen.

In de onderstaande alinea bespreken we een aantal voordelen voor een parallel keuken opstelling. De parallel keuken kan in compacte ruimtes meer opbergruimte en werkruimte creëren zonder dat de keuken teveel ruimte inneemt. Deze keuken is ideaal voor mensen die een passie hebben voor koken of bakken, maar die een wat kleinere ruimte ter beschikking hebben. Daarnaast zijn er nog andere voordelen voor een parallel keuken.

De voordelen van een parallel keuken op een rij

De parallel keuken brengt vele voordelen met zich mee. Wij hebben de belangrijkste voor je op een rij gezet.

  • Optimaal ruimte benutten: Met de parallel keuken benut je alle ruimte optimaal en creëer je toch genoeg ruimte voor al jouw kookgerei en apparatuur.
  • Veel mogelijkheden: Je kunt kiezen uit een groot aantal opties in stijl of indeling als je kiest voor de parallel keuken.
  • Alle prijsklassen: Je vindt de parallel keuken in alle soorten prijsklassen, je bepaalt de prijs zelf met de extra’s die je aanschaft!
  • Meer ruimte: met de keuken in parallel opstelling zorg je voor meer bewegingsruimte, ideaal voor wanneer je met meer mensen wil koken.
Keukenstunter - parallel keuken
Keukenstunter - parallel keuken

De mogelijkheden voor het indelen van jouw parallel keuken

Een parallel keuken kun je op verschillende manieren indelen. Je kunt kiezen voor de klassieke indeling, deze bestaat uit twee keukenblokken met werkbladen die tegenover elkaar geplaatst worden. Dit biedt je veel opberg- en werkruimte. Je kunt ook kiezen voor een keukenblok met werkblad en kookplaat die tegenover een (ingebouwde) kastenwand geplaatst staat. Hier creëer je meer opbergruimte. Ten slotte kun je kiezen voor een keukenblok tegenover een keukeneiland, eventueel met bar. Hier heb je wel iets meer ruimte voor nodig.

Keukens bij Keukenstunter

Is de parallel keuken de keuken indeling voor jou? Maak een afspraak met één van onze keukenspecialisten en ontdek de mogelijkheden die bij jouw ruimte passen. Je kunt ook langskomen in een van onze Keukenstunter winkels om de andere keukenopstellingen te bekijken! Of lees eerst ons inspiratieblog over de meest gekozen keuken indelingen voor de basis kennis. Tot ziens, wij zetten de koffie vast klaar!

Keukenstunter heeft de keuken die bij jou past

waar je ook naar op zoek bent

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

ATAG
Bosch
Novy
Etna
Pelgrim
AEG
Lanesto
Siemens
Boretti
NEFF
Dekker
Electrolux

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.