Keukenstunter - scandinavische keuken

Keuken trend: De Scandinavische keuken

Keukenstijlen

Op zoek naar één stijl die jouw keuken omtovert tot ruimtelijke en sfeervolle kamer? Denk dan eens na over de Scandinavische keuken stijl. Deze keuken stijl is nog niet ontzettend bekend en wij vinden het daarom tijd om wat extra aandacht aan deze stijl te besteden. De Scandinavische woonstijl kwam op rond de jaren 30 maar is nu weer helemaal vernieuwd en terug, ook in de keuken.

De basis van de Scandinavische keuken

De kernwaarden van de Scandinavische keuken zijn: strak, licht, fris en ruimtelijk. Om deze waarden terug te laten komen is de basis van de Scandinavische keuken wit met hout. Met twee neutrale kleuren als basis kun je altijd nog één of twee accentkleuren toevoegen aan de keuken om extra sfeer en contrast te creëren. In deze keukenstijl passen pastelkleuren heel mooi als accentkleur, pastelkleuren zorgen ervoor dat de keuken mooi licht en ruimtelijk blijft.

Creëer ruimte

Het belangrijkste aspect van de Scandinavische stijl is licht en ruimte. Dit wordt bij voorkeur zoveel mogelijk gecreëerd door natuurlijk licht, dus veel ramen en genoeg mogelijkheden voor het natuurlijke licht om te weerkaatsen in huis. Niet iedereen heeft de mogelijkheid tot voldoende natuurlijk licht, dan kun je natuurlijk licht nabootsen met genoeg en goede verlichting in huis.

Scandinavische accessoires

Maak jouw Scandinavische keuken helemaal af met een aantal bijpassende accessoires. Blijf hier subtiel in want bij de Scandinavische stijl hoort een minimalistische uitstraling. Kies dus voor een aantal strakke simpele accessoires met kleuren als ijsblauw, grijs, zilver of pasteltinten. Denk bijvoorbeeld aan prachtige, strakke ijsblauwe hanglampen boven het witte werkblad van jouw keuken.

Scandinavische keukens bij Keukenstunter

Ben je geïnteresseerd in een Scandinavische keuken? Of ben je toch nog op zoek naar een andere keuken stijl? Wij kunnen jou helpen! Met goed en professioneel advies zorgen wij er voor dat jij met jouw droom keuken naar huis gaat. Of dat nu een Scandinavische of andere soort keuken is! Je kunt alvast een afspraak maken of gewoon even langs komen. Tot ziens!

Keukenstunter - scandinavische keuken

Keukenstunter heeft de keuken die bij jou past

waar je ook naar op zoek bent

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

ATAG
Dekker
Boretti
Siemens
NEFF
Lavanto
Etna
Pelgrim
Inventum
Novy
Bosch

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.