Keukenstunter - Etna Vlakscherm afzuigkap 60cm

Vlakschermkap

Afzuigkappen

Een afzuigkap is echt onmisbaar in de moderne keuken. De vervelende kookluchtjes blijven met een afzuigkap niet te lang hangen. Niets is zo vervelend dan een vette frituurlucht in je huis. Vooral wanneer je een open keuken hebt, is dit niet prettig. Vind je een standaard afzuigkap iets te groot? Neem dan een handige vlakschermkap. Hiermee bespaar je ruimte en blijft de lucht schoon en fris tijdens het koken.

Een vlakschermkap is lekker onopvallend

Een vlakschermkap is plat en monteer je makkelijk in een keukenkast boven de kookplaat. Vanaf de buitenkant zie je dan alleen nog de onderkap. Ga je koken, dan trek je het scherm makkelijk naar buiten. De kap wordt op deze manier geactiveerd. De kookluchtjes en dampen worden door de vlakschermkap opgezogen zodat ze niet verder je huis in dringen. Ben je klaar met koken, dan klap je het scherm weer in. Zo blijft de vlakschermkap lekker uit het zicht. Het zorgt dus niet alleen dat je ruimte bespaart, maar de keuken blijft ook lekker leeg en licht.

Stil aan het werk

Een vlakschermkap moet zijn werk goed doen. Het is dus belangrijk dat een vlakschermkap een goede afzuigcapaciteit heeft, maar tegelijkertijd niet teveel lawaai maakt. Besparen op energie is ook een must. Kijk daarom altijd welk energielabel de vlakschermkap heeft. Er zijn veel verschillende modellen verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De meesten hebben ook ingebouwde LED-verlichting. Handig wanneer je in de avond aan het koken bent. De kookplaat wordt hiermee nog eens extra goed verlicht. Het schoonmaken van de vlakschermkap is ook zo gebeurd. De vetfilter cassettes kun je gemakkelijk uit de kap halen. Deze zijn wasbaar in de vaatwasser.

Kijk eens in onze showroom

Voor de juiste vlakschermkap raden we je aan om een kijkje te nemen in onze ruime showroom. Er is een groot aanbod van verschillende modellen. Een vlakschermkap heb je al voor minder dan 200 euro. De prijs is afhankelijk van de capaciteit, het energielabel en natuurlijk het merk. Wil je meer informatie over een bepaald model, dan kunnen onze medewerkers je hierover informeren. Ze helpen je graag verder.

Keukenstunter - Bosch Serie | 2 Vlakscherm afzuigkappen 60 cm inox
Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

AEG
Dekker
Boretti
Lanesto
Etna
Pelgrim
Bosch
Siemens
Electrolux
ATAG
NEFF
Novy

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.