Inspiratie voor je keuken

Volg de laatste trends

Een keuken is meer dan alleen een plek om te koken; het is een ruimte waarin we samenkomen met vrienden en familie, waar we ons creatief kunnen uiten en waar we ons comfortabel en thuis voelen. Bij het ontwerpen van een keuken is inspiratie dan ook essentieel om een ruimte te creëren die perfect past bij jouw persoonlijke stijl en behoeften. Keukenstunter helpt daarbij graag met de inspiratie voor een nieuwe keuken. Natuurlijke materialen zoals hout, steen en metaal geven een warme uitstraling aan een keuken. De houten keukentrends zijn dan ook erg populair om rust en warmte aan te brengen in de keuken.

Keukenopstellingen tips

Er zijn verschillende keukenopstellingen mogelijk, waaronder de rechte keuken, hoekkeuken, parallelle keuken en een keuken met kookeiland. Bij een kleine keuken met slechts één wand is vaak alleen een rechte keuken mogelijk, terwijl een hoekkeuken een optie is bij meerdere wanden. Voor een grote keuken met veel ruimte in het midden, zijn er keuken ideeën met een kookeiland of keukenbar. Voor meer tips over de ideale keukenopstelling, kan je terecht bij de keukenindeling pagina van Keukenstunter.

 

Keuken inbouwapparatuur

Voor jouw perfecte keuken moet er ook gekeken worden naar inbouwapparatuur. Ontdek de nieuwste trends en innovaties op het gebied van keuken inbouwapparatuur en vind de perfecte keuken apparaten voor jouw keuken. Van stijlvolle kookplaten en afzuiging tot de juiste keukenverlichting en zelfs prachtige wijnklimaatkasten. Onze inspiratie pagina’s bieden volop ideeën om jouw keuken te upgraden met de nieuwste technologieën en designs.

Bezoek de showroom voor meer keuken inspiratie

Onze showrooms zitten bomvol inspiratie. Onze keukenspecialisten presenteren de nieuwste keuken trends en de mooiste stijlen in de Keukenstunter showrooms. Zo zit er altijd wel een keuken tussen die bij jouw smaak past. Wij proberen jou op allerlei manieren te inspireren voor jouw nieuwe keuken. Wil je thuis eerst nog meer oriënteren? Dan kan je ook ons inspiratie magazine aanvragen.

Keukenstunter heeft de keuken die bij jou past

waar je ook naar op zoek bent

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

Lanesto
Electrolux
Boretti
Etna
ATAG
Bosch
Pelgrim
Dekker
NEFF
AEG
Novy
Siemens

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.