Inspiratie op doen voor jouw nieuwe keuken

Inspiratie opdoen voor jouw nieuwe keuken

Keukenstijlen

In deze inspiratiepost vind je de keukens die volgens ons het mooiste zijn! Kijk lekker rond tussen de foto’s en doe inspiratie op voor jouw nieuwe keuken.

Landelijke keuken

Deze keuken past prachtig binnen de landelijke keukenstijl. Daarnaast is hij van alle gemakken en technische voordelen voorzien. Een landelijke keuken kan onder andere ingebouwd worden met luxe keukenapparatuur.

Industriële keuken

De industriële keukenstijl heeft een wat stoerdere stijl. In zo een industriële keuken zie je vooral strakke vormen terugkomen, komen vaak robuuste en ruwe materialen in terug. Daarnaast zijn vaak ook donkere kleuren te vinden in een industriële keuken. Wil je meer informatie over de industriële keuken? Lees dan ons blog gewijd aan de industriële keuken.

Kleur in de keuken

Het tegenovergestelde van een industriële keuken, is een keuken dat veel kleur heeft. Je kan bijvoorbeeld gemakkelijk de keukenkastjes een kleur geven, of een muur in de keuken een kleur geven. Zo krijgt je keuken een frisse uitstraling. De gewenste kleuren kan je ook terug laten komen in de keukenaccessoires. Doordat je de kleur een aantal keer subtiel in keukenaccessoires terug te laten komen, creëer je een prachtig geheel in de keuken.

Inspiratie op doen voor jouw nieuwe keuken
Inspiratie op doen voor jouw nieuwe keuken

Keukeneiland

Een keuken met keukeneiland kan niet ontbreken in het rijtje van deze keukenstijlen. Een keukeneiland creëert een fijne plek om te eten of gezellig te kletsen. Daarnaast biedt een keukeneiland veel ruimte om te koken en om spullen in op te bergen. Je kan er dan voor kiezen om een kookeiland te gebruiken, of dat het eiland meer als bar wordt gebruikt. Er zijn hiervoor meerdere mogelijkheden. Is een keuken- of kookeiland iets voor jou?

Indrukwekkende muur in de keuken

Sommige keukens zijn wat rustiger ingericht, om dan wel alsnog indruk te maken met je keuken kan je ervoor kiezen om een muur een bepaalde felle kleur te verven, of deze op een andere manier eruit te laten springen. Zo een wand wijkt dan af van de andere wanden in de keuken, en springt eruit. Dit is dan een echte eyecatcher voor jouw keuken.

Meer kleur in de keuken

Er kan sowieso gekozen worden om meer kleur in de keuken terug te laten komen. In plaats van alleen de keukenkastjes een kleurtje te geven, kan je ook de hele keuken in een kleur maken. Op deze afbeelding zie je een prachtige donkerblauwe keuken, deze is gecombineerd met houten accenten. Door deze combinatie krijg je een warme maar stoere uitstraling in de keuken. Deze keuken is dus donkerblauw, maar er zijn nog veel meer kleuren die je kan toepassen in de keuken die fantastisch zouden staan.

Wanneer je kleur gaat toepassen in de keuken, bekijk dan van tevoren goed welke kleuren en materialen bij elkaar passen. Of lees ons blog over kleuren in de keuken voor meer informatie.

Inspiratie op doen voor jouw nieuwe keuken
Inspiratie op doen voor jouw nieuwe keuken

Moderne keuken

Last but not least, de moderne keuken. Op de afbeelding is een witte hoogglans keuken te zien die past in ieder huis. Een witte hoogglans keuken geeft een frisse uitstraling, en is tegelijkertijd ook erg modern. Dit is een greeploze keuken en heeft veel opbergruimtes. Een moderne keuken heeft vaak strakke lijnen en strakke hoeken en heeft vaak de nieuwste keukenapparatuur.

Een moderne keuken hoeft niet per se een witte keuken te zijn, het kan ook een houten keuken zijn, of heeft houten aspecten. Zo geef je een strakke, moderne keuken toch nog een gezellige en behaaglijke sfeer. In een houten moderne keuken wordt vaak gebruik gemaakt van lichte houttinten, of zo de frisheid van een moderne keuken wel nog te houden.

Inspiratiemagazine

Nog meer inspiratie voor de keuken?

Doe nog meer inspiratie op en download ons gratis inspiratiemagazine hier. Of maak een afspraak in één van de Keukenstunter showrooms. Hier kun je alle keukenopstellingen die wij verkopen bekijken en je laten inspireren. Daarnaast kan je in een van de winkels ook persoonlijk advies krijgen, welke keukenstijl het beste bij jou past. Tot snel!

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

Boretti
Dekker
ATAG
Pelgrim
NEFF
Electrolux
Bosch
Lanesto
AEG
Etna
Novy
Siemens

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.