Keukenstunter - CityLine2

Vriezers

KEUKENAPPARATUUR

Heb je wel eens restjes over die je wilt bewaren? Of koop je graag een voorraadje in dat je langer goed wilt houden? Dan zijn vriezers onmisbaar in je keuken. De vriezers met meerdere lades van Keukenstunter bieden meer ruimte dan het vriesvakje in je ijskast. Daardoor kun je alles kwijt wat je langer houdbaar wilt houden.

Vriezers: inbouwen of vrijstaand in de keuken

De verschillende vriezers in het assortiment van Keukenstunter kun je inbouwen. Maar je kunt ook voor een vrijstaand model kiezen. Dat is vooral handig als je bijvoorbeeld geen ruimte in je keuken hebt voor grote vriezers, maar je wilt wel profiteren van het gemak van het invriezen. In dat geval kies je ervoor om de vriezers in de bijkeuken of de garage te zetten. Let er in dat laatste geval wel op dat de vriezer geschikt is om bij lagere buitentemperaturen nog te functioneren. Zeker als je in de garage geen verwarming hebt. Voor het inbouwen houd je natuurlijk rekening met de ruimte die je in de keuken hebt. Wil je een tafelmodel of kies je voor een maat die overeenkomt met de inbouw koelkast? Als je ze beiden even groot kiest en je plaatst ze naast elkaar in je keukenblok, dan geeft dat een mooie uniforme aanblik.

Verschillende soorten vriezers

Heb je graag een voorraad in huis van groente, vlees of misschien wel brood? In dat geval is het prettig als je voldoende ruimte in de vriezers hebt om alles goed in te kunnen vriezen. Heb je af en toe een maaltijd over die je in wilt vriezen en heb je daarbij ook standaard een bak ijs op voorraad, dan heb je voldoende aan een kleinere vriezers. Voor welk doel je ook vriezers nodig hebt, bij Keukenstunter kun je kiezen uit verschillende modellen. In de mini vriezer kun je ijsblokjes maken en ijsjes in bewaren. Ook kun je kleinere diepvriesmaaltijden invriezen. In een inbouw vriezer zitten vaak meerdere lades, waarbij iedere lade een eigen functie heeft. Bijvoorbeeld een lade voor het invriezen van brood, de andere voor groenten en de volgende voor vis. De vrieskast is vaak een grote ruimte waar je zelf de indeling kunt bepalen. In dit blog geven we je graag meer tips om voedselverspilling te voorkomen.

Waar let je op bij de aankoop van vriezers?

Bij de aanschaf van vriezers is het natuurlijk belangrijk om te kijken naar de ruimte die je in de keuken hebt. Aan de hand daarvan bepaal je of je deze in gaat bouwen of dat je hem los in de keuken plaatst. Daarnaast kijk je naar de capaciteit die de vriezers hebben. Hoeveel kun je in de vriezers kwijt en is dat voldoende voor jouw gezin? Let ook bijvoorbeeld op het vriesvermogen, dus hoe lang duurt het voordat een kilo voedsel goed ingevroren is. Voor het invriezen van vlees of vis kan dat belangrijk zijn om je keuze te maken. Je kunt dan ook bijvoorbeeld kijken of er een snelvriesfunctie aanwezig is. Andere zaken waar je op let is bijvoorbeeld of er een No Frost systeem aanwezig is. Dit zorgt ervoor dat er geen overmatige ijsvorming is door de temperatuurverschillen bij het openen en sluiten van de diepvriesdeur.

Een combinatie van vriezers

Heb je een kleinere keuken waar je precies genoeg ruimte hebt voor het plaatsen van kleine vriezers? Als dat niet voldoende is voor de voorraad die je wilt invriezen kun je ook kiezen voor een combinatie van meerdere vriezers in huis. In dat geval plaats je een tafelmodel in de keuken, waar je de zaken in bewaart die je regelmatig gebruikt. Zoals bijvoorbeeld brood, ingevroren kruiden en specerijen en de voorraad voor het eten van de huidige week. Zaken als ijsjes, afbakbroden, een voorraad groente, vlees en vis, of reserve diepvriesmaaltijden kun je dan in een vrieskast in de garage kwijt. Je kunt de vriestemperatuur hierbij ook goed op de soort producten afstemmen. Zeker als je kiest voor de energiezuinige vriezers uit het assortiment van Keukenstunter is dit een prima oplossing, waarbij je nooit misgrijpt als je een keer geen tijd hebt om boodschappen te doen.

Kom voor de beste vriezers naar Keukenstunter

Ben je op zoek naar een nieuwe vriezer? Kom dan naar een van de showrooms van Keukenstunter en maak een keuze uit het grote aanbod. Onze medewerkers helpen je graag bij het kiezen van het juiste model vriezers, passend bij jouw keuken en bij het gebruik binnen je huishouden. Ook kunnen ze je informeren over zaken als energieverbruik, het geluidsniveau en de alarmfuncties. Met bekende merken zoals Zanussi in het assortiment ben je verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit voor een goede prijs.

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

Boretti
Siemens
AEG
Electrolux
Novy
ATAG
NEFF
Bosch
Lanesto
Etna
Dekker
Pelgrim

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.