Keukenstunter - Etna Inbouw afzuigkap 54cm

Inbouw afzuigkap

Afzuigkappen

In een moderne keuken kan een afzuigkap niet ontbreken. Je voorkomt dat etensgeuren in huis blijven hangen en dat het kookvocht op de ramen slaat. Met een inbouw afzuigkap profiteer je van alle functies, zonder dat je het afzuigsysteem duidelijk in je keuken ziet hangen. Ontdek het assortiment inbouw afzuigkappen bij Keukenstunter.

Verschillende oplossingen met een inbouw afzuigkap

Een inbouw afzuigkap werk je mooi weg in de keuken. Dat kan op verschillende manieren. Een manier is het plaatsen achter een keukenkastje. Je monteert de inbouw afzuigkap achter het paneel van het kastje. Vaak trek je deze met een hendel naar voren, waardoor het afzuigsysteem aanslaat. Op het moment dat je het paneel weer dicht doet, is ook de afzuiging uit. Een andere manier om de afzuigkap te installeren, is in een schouw. Je hebt bijvoorbeeld een stenen schouw of een koof van hout. Hier kun je de inbouw afzuigkap hangend onder monteren. Om deze afzuigkap te bedienen, maak je gebruik van het bedieningspaneel dat in het systeem is ingebouwd. Je kunt deze afzuiging zowel boven de kookplaat aan de keukenmuur hangen, als boven een kookeiland midden in de keuken. Ook hier kun je namelijk een schouw installeren als dat bij de stijl van je keuken past.

Een moderne afzuigkap in je keuken

Dankzij het feit dat je een inbouw afzuigkap ook in een schouw kunt installeren, kun je de afzuigkap ook in een klassieke of landelijke keukeninrichting plaatsen. Je houdt hierbij de sfeer van de gekozen stijl. En toch profiteer je van alle technische aspecten van een moderne inbouw afzuigkap. Deze hebben namelijk een laag geluidsniveau van ongeveer 64 decibel. Bovendien hebben ze een energiezuinige motor. Je kunt tijdens het koken profiteren van optimaal zicht op je pannen dankzij de ingebouwde LED-verlichting. De afzuiging regel je door met de tiptoetsen de zuigkracht in te stellen. Daarnaast kun je voor een model kiezen dat aangeeft wanneer de filters gereinigd moeten worden. Om het helemaal gemakkelijk te maken kunnen de filters van de inbouw afzuigkap gewoon in de vaatwasser gereinigd worden. Afhankelijk van je keuken kies je voor een model dat een afvoer naar buiten heeft of waarbij ook recirculatie mogelijk is.

Maak je keuken compleet met keukenapparatuur

Een inbouw afzuigkap kan in ieder type keuken geïnstalleerd worden. De standaard breedte is 54 centimeter. Dat komt overeen met de standaard breedte van een keukenkastje. En het is gelijk aan de breedte van een standaard kookplaat. Heb je een kookplaat die andere afmetingen heeft dan kun je ook daarbij een inbouw afzuigkap bij Keukenstunter vinden. De afzuigkappen zijn verkrijgbaar in RVS, maar kunnen ook zwart zijn. Hoewel een deel van de afzuigkap weggewerkt is, is het wel mooi om je overige keukenapparatuur en de handgrepen van de kastjes af te stemmen op de kleur en stijl van de afzuigkap. Kies bij RVS bijvoorbeeld voor een koelkast en een diepvries met een zilverkleurige deur. En laat dit terugkomen in de een RVS display van de oven en de vaatwasser. Als je een zwarte afzuigkap hebt, staat dat mooi bij een zwarte keramische kookplaat en de zwarte omlijsting van de ovendeur.

Keukenstunter - Etna Inbouw afzuigkap 54cm

Kijk bij Keukenstunter voor een compleet nieuwe keuken

Wil je de hele keuken verbouwen of ben je op zoek naar een complete keuken? Ook dan kun je bij ons terecht. Vraag het gratis magazine aan om ideeën op te doen voor de verschillende stijlen en mogelijkheden. Kijk naar de voorbeeldkeukens en kies dan je favoriete keukenkastjes uit in combinatie met een mooi aanrechtblad. Bepaal welk soort inbouw afzuigkap je het meest aanspreekt. Wil je er een die mooi weggewerkt is achter een keukenkastje? Of wil je een schouw als opvallende blikvanger in je keuken? Maak voordat je je definitieve keuze maakt een ontwerp van je ideale keuken. Houd daarbij niet alleen rekening met de plaats van de inbouw afzuigkap, maar denk ook meteen na of je ruimte hebt voor een kookeiland of bijvoorbeeld voor een grotere maat kookplaat. Als je weet waar alle keukenapparatuur moet komen dan kun je ook al de gasaansluiting, de waterleiding en de elektriciteitskabels direct intekenen. Zo wordt het installeren van de keuken een stuk eenvoudiger.

Kom naar de showroom voor advies

Het uitzoeken van een geschikte inbouw afzuigkap kan vragen oproepen. Je wilt de juiste keuze maken, zodat je bijvoorbeeld zeker weet dat de inbouw afzuigkap genoeg capaciteit heeft voor de oppervlakte van je keuken. Kom daarom naar een van de showrooms van Keukenstunter. Onze medewerkers helpen je graag verder. Ook als je meer wilt weten over de installatie van een volledig nieuwe keuken kun je bij ons terecht. Je vindt in de showroom alles wat je nodig hebt om jouw nieuwe droomkeuken in te richten.

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

AEG
Electrolux
ATAG
Pelgrim
Novy
Etna
Dekker
NEFF
Boretti
Siemens
Bosch
Lanesto

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.