Creëer je eigen koffiecorner

Koffieautomaat

KEUKENAPPARATUUR

Veel mensen kunnen de dag niet helemaal goed beginnen voordat ze een heerlijke kop koffie op hebben. Maar dat geldt natuurlijk niet alleen voor de vroege ochtend. Voor de echte koffieliefhebbers is elk uur van de dag een perfect moment om met een lekkere bak koffie even bij te komen. Een goede koffieautomaat is dan echt onmisbaar. Alleen zijn er tegenwoordig zoveel verschillende modellen te krijgen dat een keuze maken best lastig kan zijn. Laat ons je daarom helpen om de juiste koffieautomaat te vinden.

Welk soort koffieautomaat past bij jou?

Natuurlijk is de simpele koffiezetautomaat bij iedereen bekend. Een koffiefilter, wat koffie en water en laat de boel maar lekker pruttelen. Er zijn nu echter zoveel automaten op de markt dat er vast wel eentje tussen zit die beter aansluit op jouw wensen. Het maakt dan niet uit of je de automaat voor thuis of op het werk wilt gebruiken. De koffieautomaat komt nu in veel verschillende soorten en maten en geen enkele koffieautomaat is meer hetzelfde. Laten we deze verschillende automaten eens doornemen zodat je een juiste keuze kunt maken voor het creëren van je eigen koffiecorner. Waar geef jij de voorkeur aan? Is dat een espresso, een café latte, gewone zwarte koffie of een lekkere cappuccino?

Espresso

Het verschil tussen espresso en koffie zit in het water. Op een ouderwets kopje koffie wacht je wat langer omdat het water langzaam wordt gefiltreerd. Bij een espresso wordt het water met hoge druk door de koffie geperst. De espresso is dus met een paar seconden gemaakt. De sterkte stel je bij elke koffieautomaat zelf in zodat je de smaak zelf kunt bepalen. Met deze koffieautomaat zet je niet alleen espresso’s, maar ook andere koffiesoorten zoals zwarte koffie, Latte Macchiato of Cappuccino.

Fresh Brew

De fresh brew koffie is het beste te vergelijken met de ouderwetse kop koffie. Het is gemaakt van gemalen verse koffiebonen. Je kunt je dus wel voorstellen hoe heerlijk de geur van deze koffie moet zijn. Deze fresh brew koffieautomaat heeft slechts een druk op de knop nodig om jouw kop koffie te zetten. Of zelfs een hele kan. Dit is helemaal handig wanneer je een grote groep mensen van koffie wilt voorzien.

Instant koffie

De koffieautomaat voor instant koffie is erg populair omdat de koffie snel klaar is. Instant koffie is eigenlijk de welbekende oploskoffie. Een beetje heet water op de oploskoffie en klaar is de kop koffie. Deze koffieautomaat kan makkelijk voor grotere groepen een grote kan koffie zetten. Niet alleen bruikbaar voor vergaderingen, maar ook voor grote families of verjaardagen is dit erg handig. In een mum van tijd heb je alle gasten voorzien van een lekkere kop koffie.

Cafitesse

Cafitesse is een vloeibaar extract van koffie. Dit is gemaakt van de allerbeste kwaliteit koffiebonen die er zijn. Elke koffieautomaat is geschikt voor cafitesse koffie en je kunt er ook gewoon alle variaties mee maken. Zwarte koffie, espresso, cappuccino of een café latte. Deze koffieautomaat zet in een paar seconden jouw heerlijke kop koffie klaar. Je wacht dus nooit lang voor je op weg kunt.

Capsules

Een koffieautomaat met capsules zorgt in een handomdraai voor een kop koffie. Deze capsules krijg je in verschillende smaken zodat elke kop koffie weer anders is. Met een druk op de knop is de koffie snel klaar. De grootte van jouw kop koffie stel je ook zelf in. De inhoud van de capsule blijft natuurlijk wel gelijk. Deze koffieautomaat is handig wanneer je af en toe een kop koffie wilt zetten of voor een klein kantoor.

Andere belangrijke punten

Een van belangrijkste punten waar je op let bij het kopen van een koffieautomaat is het geluidsniveau. Het is heel vervelend wanneer een koffieautomaat teveel lawaai maakt. Zeker wanneer je het apparaat op kantoor wilt gebruiken. Kijk ook eens hoeveel onderhoud de machine nodig heeft. Dit is belangrijk omdat de automaat anders defecten kan gaan vertonen. Het is mogelijk dat de automaat dan gaat lekken of dat de koffie niet meer warm wordt. Een regelmatige schoonmaak is net zo belangrijk, want oude melkresten kunnen wel eens gaan schimmelen. Onderhoud de automaten daarom dus goed. Zo gaan ze ook langer mee. Het onderhoud verschilt per model. Onze medewerkers vertellen je hier graag meer over.

Kom eens langs in onze showroom

Er is voor elke voorkeur wel een geschikte koffieautomaat. Wil je een goed en compleet overzicht van de verschillende automaten, dan kun je het beste eens langskomen in onze showroom. We geven je graag een demonstratie van de verschillende koffieautomaten. Het is dan zeker dat je elke dag weer goed begint met die heerlijke kop koffie.

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

Siemens
AEG
ATAG
Dekker
Pelgrim
Bosch
Novy
Etna
Lanesto
Boretti
NEFF
Electrolux

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.