Keukenstunter - kookeiland

Is een kookeiland iets voor jou?

Keukenindeling

Een kookeiland is voor velen een droom in de keuken. Maar waarom? En geldt dat ook voor jou? In dit inspiratieblog bespreken wij alle mogelijkheden en informatie betreffende een kookeiland.

Verschil keukeneiland en kookeiland

Een kookeiland is een type keukeneiland. Er bestaan veel verschillende keukeneilanden. Zoals een spoeleiland met spoelbak, een bar of enkel een werkblad met opbergruimte eronder. In dit inspiratieblog wordt het kookeiland uitgelicht. Een kookeiland is een losstaand keukenblok, meestal tussen de woonkamer en keuken in, met een kookplaat waarop gekookt wordt.

Tip: Kies je voor een kookeiland? Dan is het verstandig vooraf goed na te denken over de afzuiging van de kookplaat. Deze moet dan namelijk boven het eiland hangen. Overleg dit met onze keukenspecialisten!

Kookeiland met bar of tafel

Indien je een groot kookeiland bezit of gaat aankopen kun je er voor kiezen om een bar of tafel aan je kookeiland toe te voegen. Dit is een extra plek waar je samen kunt komen met het huishouden en die de gezelligheid en het woongedeelte nog meer naar de keuken haalt.

Voordelen van een kookeiland

Keukeneilanden zijn in het algemeen super populair, een kookeiland is een van de populairste opties. Waarom? Wij zetten het voor je op een rij!

  • Een kookeiland is vaak een verbindende factor tussen woonkamer en keuken. Dit zorgt ervoor dat je een woonkeuken creëert, dit is gezellig en zorgt voor sfeer in huis.
  • In het eiland kun je extra bergruimte kwijt voor al jouw kookgerei en voorraad. Je kunt het eigenlijk zien als extra opbergruimte.
  • Met een kookeiland heb je ook meer kookruimte. Koken met een grotere groep wordt daardoor fijner en daarnaast is het gewoon fijn om wat meer ruimte te hebben tijdens het koken.
  • Een kookeiland klinkt als iets voor alleen grote keukens. Echter is er veel mogelijk, ook met een kleinere keuken. Wij raden aan met onze keukenspecialisten te overleggen wat werkt in jouw keuken!
Keukenstunter - kookeiland
Keukenstunter - keuken

Advies bij Keukenstunter

Heb je vragen of wil je graag deskundig advies ontvangen over complete keukens van Keukenstunter en/of een kookeiland van Keukenstunter? Twijfel niet langer en kom langs in een Keukenstunter vestiging naar keuze. Ben je op zoek naar meer inspiratie voor jouw toekomstige keuken? Dan kan je ook ons inspiratie magazine eerst downloaden.

Onze keukenspecialisten in onze vele vestigingen staan altijd klaar om je te helpen met vragen en kunnen je helpen om je keuken zo luxe en efficiënt mogelijk in te richten.

Keukenstunter heeft de keuken die bij jou past

waar je ook naar op zoek bent

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

Etna
Lanesto
Electrolux
Dekker
Bosch
AEG
ATAG
NEFF
Novy
Pelgrim
Boretti
Siemens

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.