Keukenstunter - opvallende afzuiiging

Afzuigkappen

KEUKENAPPARATUUR

Wil je geen last hebben van een vervelende etenslucht in de keuken tijdens het koken? Of wil je voorkomen dat alle ramen beslaan door het kookvocht? Afzuigkappen zijn de ideale manier om dit te voorkomen. In het assortiment van Keukenstunter vind je dan ook afzuigkappen die helemaal in de stijl van jouw keuken passen

Verschillende soorten afzuigkappen

Afzuigkappen zijn er in alle soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld onderbouw afzuigkappen krijgen. Deze worden aan de onderkant van een keukenkastje gemonteerd, zodat ze vrijwel uit het zicht hangen. Je hebt daarnaast een directe afzuiging boven je kookplaat. Een ander model zijn inbouw afzuigkappen. Deze monteer je niet onder, maar achter een voorplaat van een keukenkastje. Vaak trek je met een hendel deze afdekplaat naar voren, waarmee je de afzuiging activeert. In een moderne versie hang je een wandschouwmodel aan de keukenmuur. Deze kan helemaal in de stijl van je keuken zijn, zodat het een mooi geheel vormt met de rest van het keukenontwerp. Tot slot zijn er afzuigsystemen die helemaal in de kookplaat geïntegreerd zijn. Deze zijn ideaal als je een kookeiland hebt en geen afzuigsysteem midden in de keuken aan het plafond wilt hangen. Keukenstunter heeft een ruime collectie van deze modellen van verschillende bekende merken.

De kenmerken van een goede afzuigkap

Bij de aankoop van afzuigkappen kijk je natuurlijk naar het model en de kleur van de afzuigkappen. En naar de manier waarop je deze in je keuken wilt installeren. In het zicht, of achter een keukenkastje. Maar er zijn meer dingen belangrijk als het gaat om het gebruik van de afzuigkappen. Zo kun je bijvoorbeeld erop letten dat de aluminium filters in de vaatwasser gereinigd kunnen worden. Ook kun je letten op het geluidsniveau. Als deze rond de zestig ligt, dan is dat prettig voor je gehoor. Denk ook aan de afzuigcapaciteit. Heb je een kleine keuken dan kun je kijken naar een andere afzuigcapaciteit dan bij een grotere keuken. Je kunt hierover advies krijgen bij Keukenstunter van onze medewerkers. Let ook op het energieverbruik van de afzuiging, de verlichting en het bedieningspaneel. Tot slot kun je ook kijken naar de verschillende afmetingen, zodat het past bij je kookplaat.

Een complete keukeninrichting

Ben je op zoek naar een hele nieuwe keukeninrichting? Dan kun je bij Keukenstunter terecht voor een 3D ontwerp op maat. Je kunt hiervoor een afspraak maken met een van onze medewerkers. Samen bekijk je hoe jouw keukenwensen toegepast kunnen worden, zodat je een droomkeuken kunt samenstellen. De afmetingen van je keuken zijn natuurlijk leidend, maar verder heb je alle vrijheid om het in te richten zoals je wilt. Plaats een kookeiland in het ontwerp in combinatie met de verschillende modellen afzuigkappen. Zo kun je zien hoe dat in de ruimte overkomt. Of probeer de verschillende modellen afzuigkappen uit, in combinatie met de verschillende kleuren keukenkastjes en wandtegels. Als je twijfelt welke afzuigkappen voor jouw keuken geschikt zijn, dan krijg je hier uiteraard advies over. Daarnaast kun je ook de vorm van je aanrechtblad intekenen, zodat je ook weet waar je kookplaat het beste tot zijn recht komt.

De juiste afzuigkap voor jouw keuken

Overige keukenapparatuur

Kies de overige apparatuur van je keuken in de stijl van de afzuigkappen. Een moderne, zilveren afzuigkap past mooi bij een RVS bedieningspaneel van je oven of vaatwasser. Heb je gekozen voor afzuigkappen achter het paneel van je keukenkastje, dan houd je rekening met de breedte van het keukenkastje en de kookplaat. Standaard is de afmeting zestig centimeter. Maar je kunt ook kiezen voor een keukenontwerp met een kookplaat en afzuiging van bijvoorbeeld tachtig centimeter. Heb je een zwarte kookplaat, kijk dan eens naar zwarte wandschouw afzuigkappen of een zwarte eilandschouwkap. Zelfs de koelkast en de diepvries kun je op deze stijl afstemmen. Plaats een vrijstaande, zwarte, retro koelkast in je keuken. Of kies voor een gekleurd model dat past bij de kleur van de keukenkastjes. Met de juiste kleur wandtegels en vloertegels maak je de inrichting van je keuken vervolgens helemaal af. Bekijk onze inspiratie pagina’s voor de nieuwste keukentrends.

Kom naar de showroom voor een persoonlijk advies

Wil je weten wat voor jou de beste keuze uit de afzuigkappen is? Kom dan naar de showroom. Je kunt een afspraak maken voor een volledig ontwerp van je nieuwe keuken, inclusief de keukenapparatuur. Maar ook als je alleen informatie wilt over de verschillende soorten afzuigkappen, ben je van harte welkom. Je hebt een ruime keuze in het assortiment van Keukenstunter. We beantwoorden graag je vragen. Ook als je meer wilt weten over de manier waarop je de afzuigkappen moet installeren, kun je bij ons terecht.

Keukenstunter - downdraft afzuiging

Downdraft afzuigkap

Keukenstunter - Bosch Serie | 6 Eilandschouwkap 90 cm inox

Eilandschouwkap

Keukenstunter - Etna Inbouw afzuigkap 54cm

Inbouw afzuigkap

Keukenstunter - Bosch Serie | 2 Onderbouw afzuigkap 60 cm inox

Onderbouw Afzuigkap

Keukenstunter - Bosch Serie | 6 Plafondunit 90 cm inox

Plafond afzuigunit

Keukenstunter - Etna Vlakscherm afzuigkap 60cm

Vlakschermkap

Keukenstunter - wandschouwkap

Wandschouwkap

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

NEFF
Bosch
Pelgrim
AEG
Boretti
Etna
ATAG
Dekker
Lanesto
Novy
Siemens
Electrolux

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.