Keukenstunter - wandschouwkap

Wandschouwkap

Afzuigkappen

Wanneer je geen goede luchtcirculatie in de keuken hebt, dan is een wandschouwkap onmisbaar. Het zorgt ervoor dat vette dampen en keukenluchtjes in een mum van tijd verdwijnen. Hier komt vervolgens schone lucht voor in de plaats zodat je altijd een frisse keuken hebt. Een wandschouwkap is te krijgen in 3 modellen in verschillende uitvoeringen.

De standaard wandschouwkap

Het bekendste model is de standaard wandschouwkap. Deze is breed van onderen en loopt schuin af naar boven. Ondanks dat dit het meest voorkomende model is, heb je de keuze uit verschillende ontwerpen en toevoegingen.

De platte wandschouwkap

Dit model heeft een vlakke bovenkant. Je kunt er dus ook spullen bovenop zetten wanneer je dat handig vindt. Dit is bij de andere modellen niet mogelijk. De platte wandschouwkap is tegenwoordig steeds vaker een onderdeel van de moderne keuken.

De schuine wandschouwkap

Het schuine model hangt niet recht boven de kookplaat, maar hangt diagonaal tegen de muur. Zo heb je meer ruimte om boven het fornuis te bewegen. Dit is handig wanneer je wat langer bent en regelmatig je hoofd stoot tegen de standaard wandschouwkap. Dat kookt een stuk fijner. Dit model zorgt echt voor een stijlvolle uitstraling.

De belangrijkste wandschouwkap eigenschappen

Alle modellen zijn te verkrijgen in een standaard breedte van 60 en 90 cm. De wandschouwkap dient net zo breed te zijn als de kookplaat. Het uiterlijk is natuurlijk het eerste waar je naar kijkt. Het is dan ook de blikvanger in de keuken. Belangrijk is ook dat de wandschouwkap energiezuinig is en zo weinig mogelijk geluid maakt. Bekijk daarom altijd het energielabel. Onze medewerkers kunnen makkelijk voor je bereken welke afzuigcapaciteit er nodig is voor de grootte van jouw keuken.

Kom eens naar onze showroom

Voor een compleet overzicht van ons assortiment nodigen we je graag uit om eens langs te komen in een van onze showrooms. Er is genoeg keuze voor je in de verschillende modellen. Een wandschouwkap is al te verkrijgen vanaf ongeveer 130 euro. We staan je graag bij met ons deskundig advies. Reken er maar op dat je met de juiste wandschouwkap de keuken in gaat!

Keukenstunter - Bosch Serie | 6 Wandschouwkap 90 cm inox
Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

Pelgrim
Dekker
NEFF
Bosch
ATAG
Lanesto
Boretti
Novy
Siemens
Electrolux
AEG
Etna

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.