Keukenstunter Delft, waar je ook welkom bent zonder afspraak.

Voor advies of inspiratie

We kunnen je ook zonder afspraak veilig ontvangen in onze showroom voor een persoonlijk advies op maat. Wil je nog geen advies maar je alleen oriënteren in de showroom ben je uiteraard ook van harte welkom.

Keukenstunter - christin-hume-Hcfwew744z4-unsplash (1)

Contact­gegevens

Keukenstunter Delft
Leeuwenstein 3
2627 AM  Delft - Nederland
Keukenstunter - keukensale-ipad-img

Openings­tijden showroom

  • Maandag12:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • 6 november12:00 - 17:00 uur
  • 4 december12:00 - 17:00 uur

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à € 500,-!.

Keukenstunter - magazine

Keukenstunter Delft

Keukenwinkel Delft ontvangt je graag in de ruim opgezette showroom. Kies uit een van de 23 keukenopstellingen jouw nieuwe keuken. Er is ongetwijfeld een keuken bij keukenwinkel Delft die helemaal aansluit bij jouw stijl en wensen. Kun je niet meteen beslissen en twijfel je tussen de luxe designkeukens? Geen probleem. Je kinderen vermaken zich prima in de kinderhoek en je kunt zelf even een kopje koffie drinken in de koffiecorner in keukenwinkel Delft. Ondertussen laat je de indrukken even bezinken. Of je vraagt advies aan een van onze ervaren keukenspecialisten.

Kies je droomkeuken bij Keukenstunter Delft

Een nieuwe keuken uitkiezen doe je niet elke dag. Daarom is het belangrijk dat je kunt vertrouwen op een deskundig advies. Daar kun je bij keukenwinkel Delft ook op rekenen. Je kunt bij keukenwinkel Delft uitgaan van een keuken op maat. Niet alleen als het gaat om de opstelling van de keuken, maar ook in de vorm van de bijbehorende keukenapparatuur. Deze zijn van hoge kwaliteit en van de bekende A-merken. Hierdoor heb je altijd een complete, luxe designkeuken. Bovendien heb je bij keukenwinkel Delft de laagste prijsgarantie.

Weet je niet waar je moet beginnen bij het uitzoeken van je nieuwe keuken? Maak dan een afspraak voor een gratis 3D ontwerp. Je kunt samen met een keukenspecialist al je wensen een plaatsje geven in de nieuwe keuken. En als je niet kunt kiezen dan geven we je graag tips en adviezen. Zo krijg je een goed beeld van hoe je nieuwe keuken eruit zal gaan zien.

Hoe kom je bij Keukenstunter Delft?

De showroom van keukenwinkel Delft is gelegen op de Meubelboulevard Leeuwenstein. Dankzij de centrale ligging kun je ons eenvoudig bereiken via de A13 en A4. Voor de deur is ruime parkeergelegenheid. Bij keukenwinkel Delft zijn naast een koffiecorner en een speelhoek voor de kinderen ook toiletten aanwezig.

De showroom is ook goed bereikbaar met het OV; met de bus, tram en trein. Vanaf het treinstation is het gemiddeld 15 minuten lopen. Keukenwinkel Delft is van maandag tot en met zondag doorlopend geopend.

Bezoek onze showroom

Loop gerust de showroom binnen om het grote aanbod van onze keukens te bekijken. Maak een afspraak voor persoonlijk advies. Of vraag ons gratis magazine aan zodat je voordat je naar de showroom komt, alvast wat ideeën op kunt doen voor de ideale inrichting van je nieuwe keuken. 

 

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.