Loading...

Brand Woonboulevard Delft

Helaas zijn wij voor onbepaalde tijd gesloten.

De woonboulevard in Delft is afgelopen zondag opgeschrikt door een grote brand. Helaas heeft ook onze winkel veel schade ondervonden aan de gevolgen hiervan. Door de enorme schade die er is ontstaan moeten wij nu tijdelijk voor onbepaalde tijd onze deuren sluiten en dit heeft helaas tot gevolg dat we op dit moment telefonisch wat minder goed bereikbaar zijn.

Heeft u op dit moment een bestelling bij ons lopen, verwacht u binnenkort een levering óf bent u in afwachting van het afhandelen van een servicemelding? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de verdere afhandeling hiervan zo duidelijk mogelijk naar u te communiceren.

Heeft u vragen over uw lopende bestelling/servicemelding kunt u ook contact met ons opnemen via onderstaande telefoonnummers:

Jeroen van Mastrigt: +31 6 441 439 69
Teyfik Ozger: +31 6 246 383 33

We hopen weer spoedig in de lucht te zijn met meer positief nieuws!

Met vriendelijke groet,

Team Keukenstunter Delft

Keukenstunter - keukenstunter-delft
Keukenstunter - christin-hume-Hcfwew744z4-unsplash (1)

Contact­gegevens

Keukenstunter Delft
Leeuwenstein 3
2627 AM  Delft - Nederland
Keukenstunter - keukensale-ipad-img

Openings­tijden showroom

  • MaandagGesloten
  • DinsdagGesloten
  • WoensdagGesloten
  • DonderdagGesloten
  • VrijdagGesloten
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Keukenstunter Delft

Keukenwinkel Delft ontvangt je graag in de ruim opgezette showroom. Kies uit een van de 23 keukenopstellingen jouw nieuwe keuken. Er is ongetwijfeld een keuken bij keukenwinkel Delft die helemaal aansluit bij jouw stijl en wensen. Kun je niet meteen beslissen en twijfel je tussen de luxe designkeukens? Geen probleem. Je kinderen vermaken zich prima in de kinderhoek en je kunt zelf even een kopje koffie drinken in de koffiecorner in keukenwinkel Delft. Ondertussen laat je de indrukken even bezinken. Of je vraagt advies aan een van onze ervaren keukenspecialisten.

Kies je droomkeuken bij Keukenstunter Delft

Een nieuwe keuken uitkiezen doe je niet elke dag. Daarom is het belangrijk dat je kunt vertrouwen op een deskundig advies. Daar kun je bij keukenwinkel Delft ook op rekenen. Je kunt bij keukenwinkel Delft uitgaan van een keuken op maat. Niet alleen als het gaat om de opstelling van de keuken, maar ook in de vorm van de bijbehorende keukenapparatuur. Deze zijn van hoge kwaliteit en van de bekende A-merken. Hierdoor heb je altijd een complete, luxe designkeuken. Bovendien heb je bij keukenwinkel Delft de laagste prijsgarantie.

Weet je niet waar je moet beginnen bij het uitzoeken van je nieuwe keuken? Maak dan een afspraak voor een gratis 3D ontwerp. Je kunt samen met een keukenspecialist al je wensen een plaatsje geven in de nieuwe keuken. En als je niet kunt kiezen dan geven we je graag tips en adviezen. Zo krijg je een goed beeld van hoe je nieuwe keuken eruit zal gaan zien.

Hoe kom je bij Keukenstunter Delft?

De showroom van keukenwinkel Delft is gelegen op de Meubelboulevard Leeuwenstein. Dankzij de centrale ligging kun je ons eenvoudig bereiken via de A13 en A4. Voor de deur is ruime parkeergelegenheid. Bij keukenwinkel Delft zijn naast een koffiecorner en een speelhoek voor de kinderen ook toiletten aanwezig.

De showroom is ook goed bereikbaar met het OV; met de bus, tram en trein. Vanaf het treinstation is het gemiddeld 15 minuten lopen. Keukenwinkel Delft is van maandag tot en met zondag doorlopend geopend.

Bezoek onze showroom

Loop gerust de showroom binnen om het grote aanbod van onze keukens te bekijken. Maak een afspraak voor persoonlijk advies. Of vraag ons gratis magazine aan zodat je voordat je naar de showroom komt, alvast wat ideeën op kunt doen voor de ideale inrichting van je nieuwe keuken. 

 

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.