Keukenstunter - Bosch Serie | 6 Plafondunit 90 cm inox

Plafond afzuigunit

Afzuigkappen

Tijdens het koken ruik je de heerlijke maaltijd al die bereid wordt. Maar het is niet prettig als deze lucht de hele dag blijft hangen. Of als het kookvocht te lang in de keuken aanwezig is. Een plafond afzuigunit zorgt voor goede ventilatie in je keuken. Kijk voor een passende plafond afzuigunit bij Keukenstunter.

Een plafond afzuigunit in verschillende vormen

Door een plafond afzuigunit in het plafond te plaatsen creëer je een ruimtelijk gevoel in je keuken. Zeker als je kiest voor de versie die vlak tegen het plafond gemonteerd wordt. Bij  Keukenstunter kun je kiezen uit verschillende types van een plafond afzuigunit. Ten eerste is er de versie met luchtafvoer. Dit systeem heeft het meeste vermogen, waardoor het een sterke afzuigkracht heeft. Het alternatief is op basis van luchtcirculatie. Hiervoor is een koolstoffilter nodig. Dit zorgt ervoor dat de lucht gereinigd wordt, waardoor er geen afvoer nodig is. De plafond afzuigunits in ons assortiment zijn van merken als Bosch en Etna. Deze producenten zijn onder andere gespecialiseerd in het maken van keukenapparatuur. Zo ben je verzekerd van het beste product van de hoogste kwaliteit.

Kies een keuken in stijl

Niet alleen het soort plafond afzuigunit is belangrijk bij je keuze. Ook het ontwerp zelf speelt natuurlijk een rol. Wil je een strak design? Dan kies je voor een plafond afzuigunit die je volledig in het plafond kunt wegwerken. Dat is ook een goede oplossing als je bijvoorbeeld een kookeiland hebt en geen hangende plafond afzuigunit midden in je keuken wilt hebben. Maar je kunt ook kiezen voor een klassieker model, dat bijvoorbeeld heel mooi staat tegen de keukenmuur. Kies een plafond afzuigunit van hetzelfde materiaal als bijvoorbeeld je spoelbak of het bedieningspaneel van je oven. Zo krijg je een uniforme uitstraling in je keuken. Neem een kijkje op onze inspiratiepagina voor de laatste trends op keukengebied.

Kwaliteit voor de keuken

Kom naar de showroom van Keukenstunter voor het kiezen van een plafond afzuigunit. Onze medewerkers helpen je graag de juiste keuze te maken. Daarbij kijken ze niet alleen naar je persoonlijke smaak en stijl, maar ook bijvoorbeeld naar de grootte van je keuken en de mogelijkheden waar je de plafond afzuigunit kunt installeren.

Keukenstunter - Etna Inbouw plafondunit 90cm
Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

Electrolux
Novy
NEFF
Etna
Pelgrim
AEG
Boretti
Dekker
Lanesto
ATAG
Siemens
Bosch

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.