Dekker Zevenhuizen B.V. is toonaangevend in de Nederlandse keukenbranche. Dekker Zevenhuizen is een meer dan tachtig jaar oud familiebedrijf, gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor de keuken.

Toonaangevend in de Nederlandse keukenbranche

Dekker Zevenhuizen biedt een groot assortiment bladmaterialen aan, welke Toplaminaat®, Greenpanel®, graniet, composietsteen, glas, Keramiek XL®, RVS, massief hout, beton, terrazzo en LG Hi-Macs® omvat.

Ook het uitgebreide assortiment keukenaccessoires dat je bij Keukenstunter.com kunt bewonderen onderscheidt zich sterk in kwaliteit en design. Dekker Zevenhuizen voldoet overigens volledig aan de uitgebreide ISO 9001-normen. Klanten weten dus precies wat zij van de producten van Dekker mogen verwachten.

Het maatwerk van Dekker wordt gekenmerkt door strakke hoekverbindingen, de vrijwel naadloos geïntegreerde spoelbak en de perfecte afwerking met luxe randlijsten. Geen wonder dat Dekker Zevenhuizen marktleider is in maatwerkbladen. Dekker Zevenhuizen staat niet alleen garant voor betrouwbare kwaliteit, het zet ook de trends door voortdurende ontwikkeling van nieuwe werkbladdecors die uw interieur een modieus en stijlvol aanzien geven.

Kom voor een uitgebreide voorlichting naar Keukenstunter.com.

Keukenstunter - dekker
Boretti
NEFF
Etna
Siemens
Bosch
Pelgrim
Lanesto
Novy
Dekker
Electrolux
AEG
ATAG