Keukenstunter - Bosch Serie | 6 Eilandschouwkap 90 cm inox

Eilandschouwkap

Afzuigkappen

Wanneer je in jouw keuken gaat voor een kookeiland, dan maak je die natuurlijk helemaal af met  een eilandschouwkap. De eilandschouwkap zorgt ervoor dat de kookluchtjes verdwijnen en er komt schone lucht voor in de plaats. In plaats van aan de muur wordt het gemonteerd boven het kookeiland. Je mist er dus geen extra ruimte door.

De eilandschouwkap is een echte blikvanger

Wil je een eilandschouwkap aanschaffen, dan heb je de keuze uit verschillende kleuren, ontwerpen en materialen. Zo zijn er nu ook mooie, ronde versies te verkrijgen. De platte modellen of de standaard modellen zijn er natuurlijk ook nog gewoon. Sommige versies hebben zelfs meer weg van een grote lamp dan een eilandschouwkap. Je kunt dus precies de stijl kiezen die bij de rest van de keuken past. De mooie designs zorgen ervoor dat de eilandschouwkap een echte blikvanger is in elke keuken. Op onze blog pagina geven we je graag tips en inspiratie voor je keuken.

Energieklasse A

Elk model eilandschouwkap is voorzien van een energielabel. Dit vertelt je onder andere hoe zuinig het model is met energie. Neem altijd een energieklasse A, want dit zorgt ervoor dat er heel wat geld bespaard kan worden. Zeker bij een langere levensduur kan dit toch wel oplopen tot een paar honderd euro.

Laat het energielabel je helpen bij de aankoop

Het energielabel van een eilandschouwkap kan je beter helpen bij je beslissing dan je denkt. Behalve de energieklasse zijn er meer zaken te vinden op het energielabel. Je vindt er ook het aantal decibel dat geproduceerd wordt bij gebruik. Heb je bijvoorbeeld een open keuken, dan is het raadzaam een model met een laag geluidsniveau aan te schaffen. De ventilator op het energielabel laat zien hoeveel energie er nodig is om de lucht af te voeren. De zuinigheid van de ingebouwde verlichting staat er ook op. Als laatste kun je zien hoe goed de filters hun werk doen. Zo heb je minder werk bij het schoonmaken.

Het aanbod in onze showroom

Je kunt het aanbod van eilandschouwkappen bij ons in de showroom eens rustig komen bekijken. Er is zoveel aanbod dat je er echt even de tijd voor moet nemen. We helpen je graag wanneer je er meer vragen over hebt. Het is voor ons dan ook belangrijk dat je met de beste keuze naar huis gaat.

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

Pelgrim
Dekker
Boretti
Novy
Bosch
ATAG
NEFF
Etna
AEG
Electrolux
Siemens
Lanesto

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.