Ontdek een nieuwe manier van koken

Maak kennis met AEG en ontdek een nieuwe manier van koken. Voor iedereen met een voorliefde voor koken, maar ook voor iedereen die een gezonde maaltijd op een snelle manier wil bereiden en toch culinair wil genieten.

Met de geavanceerde hoogwaardige kookplaten en (combi)ovens van AEG kun je jouw gerechten op een geheel nieuwe manier bereiden. Bijvoorbeeld met stoom en hetelucht in een precieze combinatie of SousVide… elk AEG-apparaat is ontworpen om jouw gerechten nog lekkerder te laten smaken.

In de keuken blijft AEG indruk maken met ongeëvenaarde innovaties. Van de eerste inductiekookplaat in 1987 tot de ultraflexibele MaxiSense®Plus kookplaat. Op zoek naar de ultieme techniek met telkens weer een uitstekend resultaat? Laat je informeren bij een van onze Keukenstunter winkels.

Bijvoorbeeld over het SousVide koken met de AEG ProCombi-stoomoventechnologie (Sous-vide betekent “onder vacuum”). Sous-vide koken is het koken van vacuum verpakte producten in een waterbad of stoomoven op een constante lage temperatuur, waarmee je onder meer vlees bereid van een ongekende malsheid.

En als het tijd is voor de afwas, dan kun je in onze ProClean™ vaatwasser tot 15 standaardcouverts kwijt. Zelfs de meest kwetsbare glazen worden hierin zonder beschadigingen stralend schoon.

Verder is het minimaliseren van het energieverbruik in alle productcategorieën bij AEG een belangrijk punt. Dit wordt beloond door een allerhoogste klassering bij de ÖKO_LINE apparaten, A-30% voor ovens, A+++ voor afwasautomaten en A+++ voor koel- en vriesapparaten. AEG – onderdeel van de Electrolux Groep – vermindert continu de energieconsumptie van haar producten, fabrieken en diensten.

Kom voor een uitgebreide voorlichting naar Keukenstunter.com.

Keukenstunter - AEG_Logo_Red_CMYK
Pelgrim
NEFF
Bosch
Etna
Lanesto
Siemens
Electrolux
AEG
Boretti
Dekker
ATAG
Novy