Loading...

Maak een afspraak of loop binnen bij Keukenstunter Purmerend

Voor advies en inspiratie voor jouw nieuwe droomkeuken

Kom inspiratie opdoen en laat je adviseren bij Keukenstunter Purmerend. Zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak een vrijblijvende afspraak.

☑ Laat je inspireren in de showroom met onze keukenopstellingen

☑ Persoonlijk advies op maat door onze ervaren adviseurs

☑ Ontvang een gepersonaliseerd 3D ontwerp

☑ Een afspraak, advies en 3D ontwerp is altijd vrijblijvend en gratis.

Keukenstunter - christin-hume-Hcfwew744z4-unsplash (1)

Contact­gegevens

Keukenstunter Purmerend
Edisonweg 15
1446TM  Purmerend - Nederland
Keukenstunter - keukensale-ipad-img

Openings­tijden showroom

  • Maandag10:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag10:00 - 17:30 uur
  • Woensdag10:00 - 17:30 uur
  • Donderdag10:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag10:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag11:00 - 17:00 uur

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à € 500,-!.

Keukenstunter - magazine

Keukenstunter Purmerend

Voor het uitkiezen van een nieuwe keuken hoef je in Purmerend niet lang te zoeken. Bij keukenwinkel Purmerend vind je namelijk alles wat je nodig hebt voor een stijlvolle, nieuwe keuken. Dus ook de bijbehorende apparatuur. In de ruim opgezette showroom bekijk je meerdere keukenopstellingen en doe je ideeën op voor de keuken van je dromen. Heb je net een nieuw huis gekocht waar ook een nieuwe badkamer in moet? Loop dan ook even naar Sanistunter in hetzelfde pand, dan kies je tijdens een bezoek ook een nieuwe badkamer uit.

Persoonlijk advies bij het uitzoeken van je keuken

Natuurlijk heb je bepaalde wensen als het om de inrichting van je keuken gaat. Maar met zoveel keuze en mogelijkheden kan het uitzoeken van een keuken lastiger zijn dan je denkt. Daarom staan de ervaren keukenspecialisten van Keukenstunter Purmerend voor je klaar om je deskundig advies te geven. Zo kun je altijd een goede keuze maken. Omdat keukenwinkel Purmerend gespecialiseerd is in maatwerk, weet je zeker dat je een keuken krijgt die helemaal naar je smaak is. En die ook nog eens perfect in de ruimte past. Bij Keukenstunter Purmerend maken we namelijk een gratis 3D-ontwerp van je nieuwe keuken. Hiermee heb je een compleet beeld van hoe deze eruit gaat zien.

 

De voordelen van keukenwinkel Purmerend

De keukens van Keukenstunter Purmerend onderscheiden zich op een aantal punten. Want niet alleen vind je altijd een keuken die helemaal bij jouw woonstijl en smaak past. Je kunt er ook op rekenen dat de keukens van keukenwinkel Purmerend van hoogwaardige kwaliteit zijn. De keukenapparatuur is van bekende A-merken. Bovendien koop je bij Keukenstunter Purmerend luxe designkeukens met de laagste prijsgarantie.

Bezoek de showroom van Keukenstunter Purmerend

Aan de Edisonweg 15 ligt de showroom van keukenwinkel Purmerend. Je kunt hier eenvoudig via de N244 met de auto komen en gratis voor de deur parkeren. Ook met het openbaar vervoer is Keukenstunter Purmerend goed bereikbaar. De bus stopt praktisch naast de deur.

Vraag voor je bezoek aan de showroom van Keukenstunter Purmerend het gratis magazine aan om alvast wat inspiratie op te doen. Je krijgt dan een goede indruk van het assortiment keukens van keukenwinkel Purmerend. En natuurlijk ook van de keukenapparatuur en accessoires als kranen of wandpanelen. Je bent van harte welkom om vrijblijvend langs te komen. Of je maakt een afspraak zodat je persoonlijk advies kunt krijgen tijdens het uitzoeken van je keuken bij keukenwinkel Purmerend.