Keukenstunter Mijdrecht, waar je ook welkom bent zonder afspraak.

Voor advies of inspiratie

We kunnen je ook zonder afspraak veilig ontvangen in onze showroom voor een persoonlijk advies op maat. Wil je nog geen advies maar je alleen oriënteren in de showroom ben je uiteraard ook van harte welkom.

Keukenstunter - christin-hume-Hcfwew744z4-unsplash (1)

Contact­gegevens

Keukenstunter Mijdrecht
Genieweg 52
3641 RH  Mijdrecht - Nederland
Keukenstunter - keukensale-ipad-img

Openings­tijden showroom

  • Maandag13:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag09:30 - 17:00 uur
  • Zondag12:00 - 17:00 uur

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à € 500,-!.

Keukenstunter - magazine

Keukenstunter Mijdrecht

Bij keukenwinkel Mijdrecht voel je je direct thuis. Er wacht je dan ook een warm welkom door vader en zoon, die verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen van de showroom. Natuurlijk kun je rekenen op specialistisch advies als je vragen hebt over de verschillende mogelijkheden bij het inrichten van je nieuwe keuken. In de ruim opgezette showroom is er voldoende gelegenheid om inspiratie op te doen. De 19 voorbeeldopstellingen zijn daarvoor een uitstekend hulpmiddel. Je hebt alle rust om rond te kijken bij keukenwinkel Mijdrecht. De kinderen hoeven niet mee te lopen; zij hebben plezier in de kinderspeelruimte terwijl jij een mooie keuken uitzoekt.

Een speciale keuken van keukenwinkel Mijdrecht

Behalve een ruime showroom, heeft keukenwinkel Mijdrecht nog meer te bieden. Ervaren keukendeskundigen helpen je bij het uitzoeken van je droomkeuken. Je kunt ervan uitgaan dat de keukens die bij keukenwinkel Mijdrecht aangeboden worden van hoge kwaliteit zijn. Zo krijg je dus altijd een luxe designkeuken met keukenapparatuur van A-merken. De keukens worden op maat geleverd en je krijgt daarbij de laagste prijsgarantie.

Bij keukenwinkel Mijdrecht kun je bovendien gebruik maken van een aantrekkelijke service. Op jouw verzoek maken we bij de Keukenstunter gratis een 3D ontwerp van je droomkeuken. Je krijgt daarmee een goed beeld van hoe je keuken er na installatie uit zal gaan zien.

Bezoek de Keukenstunter Mijdrecht

In de showroom van de keukenwinkel Mijdrecht kun je niet alleen de keukens bekijken, je kunt de materialen ook aanraken. Bijvoorbeeld het hout van het keukenkastje of het aanrechtblad. Hierdoor gaat de nieuwe keuken nog meer tot de verbeelding spreken. Kom daarom naar de showroom van keukenwinkel Mijdrecht aan de Genieweg 52. Je vindt de winkel op het industrieterrein aan de doorgaande weg N201. De auto kun je gratis op de ruime parkeerplaats parkeren.

Het is ook mogelijk om met de bus naar keukenwinkel Mijdrecht te komen. Zowel lijn 121, 123, 126 als lijn 130 stoppen op het industrieterrein. De showroom is van maandag tot en met zondag geopend.

Plan een dag voor jezelf en kies op je gemak een nieuwe keuken uit bij de Keukenstunter. Loop vrijblijvend de showroom binnen. Wil je liever een afspraak maken zodat je persoonlijk advies krijgt als je tussen de keukenopstellingen loopt? Ook dat is uiteraard mogelijk. Dan maken we ook direct een gratis 3D ontwerp. Bovendien kunnen we je al je vragen beantwoorden op het gebied van inbouwapparatuur en overige keukenaccessoires.

 

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.