Keukenstunter - Bosch Serie | 8 Warmhoudlade 14 cm

Warmhoudlade

KEUKENACCESSOIRES

Een warmhoudlade is de nieuwste aanvulling op de moderne keuken. Je kunt er eten en drinken mee warmhouden of het servies mee voorverwarmen. De lade is geschikt voor ‘slow-cooking’ of het laten rijzen van deeg. Je kunt met een warmhoudlade ook bevroren voedsel sneller ontdooien. Het komt steeds vaker voor dat de warmhoudlade wordt geïnstalleerd bij de aanbouw van een nieuwe keuken.

De warmhoudlade is een aanwinst voor je keuken

De voornaamste functie van de warmhoudlade is het warmhouden van eten en drinken. Door een warmte-element kan de lade tot wel 90 graden worden opgewarmd. Heb je een laatkomer voor het avondeten, dan zorgt de lade dat het eten niet afkoelt. Nu kun je gelijk aanschuiven voor een warm, smaakvol bord. Het gebruik van de magnetron gaat ten koste van de smaak en structuur van het gerecht. Met de warmhoudlade is dit gelukkig voorbij. Bij een meergangendiner is een warmhoudlade zeker een grote aanwinst. Je kunt er natuurlijk ook koffie, thee of zelfs soep en sauzen mee warm houden.

Een onderdeel van het keukenblok

De warmhoudlade wordt ingebouwd met de andere keukenapparatuur in het keukenblok. Je ziet ze bijvoorbeeld boven de kookplaat of onder de magnetron. De warmhoudlade is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Er zijn modellen die alleen het eten kunnen opwarmen, maar we hebben ook de luxere modellen voor je. Deze kunnen ook op temperatuur het eten voorbereiden. De prijs van een warmhoudlade varieert van 200 euro tot 2500 euro.

Ook aan de veiligheid is gedacht

Het is ook goed te weten dat de warmhoudlade veilig in gebruik is. Ondanks dat de lade aan de binnenkant warm wordt, blijft de buitenkant koel. Zeker een fijn idee wanneer er kleine kinderen in de buurt zijn. Door een ingebouwde timer schakelt de warmhoudlade zichzelf uit. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een hoge energierekening of voor eventuele schade.

Kom langs in onze showroom

In onze showrooms hebben we een ruime keuze aan warmhoudlades. Kom zelf eens kijken welke mogelijkheden er zijn. Onze gespecialiseerde medewerkers geven je graag meer informatie en advies. Zo ben je verzekerd van de allerbeste aankoop.

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

ATAG
Boretti
Bosch
Siemens
Pelgrim
AEG
Novy
Dekker
Electrolux
Etna
Lanesto
NEFF

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.