Keukenstunter - houten keuken trend

Houten keukentrend

Keukenstijlen

Ben je toe aan een nieuwe keuken en wil je graag een warme sfeer in huis halen? Dan is een houten keuken misschien iets voor jou. Wij geven je graag alle voordelen die een houten keuken met zich meebrengt. Lees snel verder!

Echt hout of houtlook keuken

Voordat je de keuze voor een houten keuken maakt, is het belangrijk om eerst te bedenken of je een natuurlijke houten keuken wilt, of alleen een keuken met houtlook. Een houten keuken vraagt namelijk om regelmatig onderhoud. Heb jij hier niet altijd de tijd en het budget voor, dan is een keuken met houtlook de perfecte oplossing voor jou! Houtlook keukens zijn gemaakt met kunststof, en zijn bijna niet van natuurlijke houten keukens te onderscheiden. Keukens met een houtlook zijn voordeliger, verkleuren minder en zijn beter bestand tegen vochtigheid. Wil je alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan snel onze pagina met complete keukens!

Voordelen van een houten keuken

Een houten keuken heeft veel voordelen. Het geeft namelijk enorm veel sfeer aan jouw huis, omdat het zo’n warme uitstraling heeft. Naast sfeer heeft hout in de keuken nog meer voordelen. Wij noemen de belangrijkste voor jou op:

  • Hout is makkelijk te bewerken. Heb je dus ooit een kleine beschadiging, dan kan dit snel opgelost worden. En ben je toe aan een nieuwe look? Dan kan je er altijd voor kiezen om jouw keuken een nieuw kleurtje te geven en het te verven.
  • Hout staat in veel keukenstijlen prachtig. Bijvoorbeeld: de landelijke keuken of de moderne keuken, of de industriële keuken. Combineer je het met beton, dan heb je een prachtige duurzame en natuurlijke keuken. Omdat hout zo veelzijdig is, zal het ook een lange tijd meegaan!
  • Hout is een natuurlijk product en daarom ook een stuk duurzamer. Ben je dus fan van de natuurlijke en robuuste look die hout geeft en wil je wat duurzamer leven? Dan is dit de perfecte optie voor jou!
Keukenstunter - houten keuken trend
Keukenstunter - modern-houten-keuken_1

Tips voor het aanschaffen van een houten keuken

Elk soort keuken heeft zo zijn gebruiksaanwijzing, zo ook de houten keuken. Wij geven je hier enkele tips waar je op moet letten met een houten keuken:

  1. Het is belangrijk om, voordat je een houten keuken aanschaft eerst de luchtvochtigheid te meten. Jouw houten keuken kan namelijk beschadiging oplopen als de vochtigheid in de ruimte niet optimaal is. Is de luchtvochtigheid wat hoger, dan normaal? Geen probleem, hiervoor kan je een luchtontvochtiger aanschaffen.
  2. Bedenk goed waar je welke keukenapparatuur gaat plaatsen en hoe je hiermee omgaat. Een houten keuken kan namelijk minder goed tegen warme (en vochtige) lucht. Wil je hier meer advies en tips voor? Neem dan contact op met een van onze specialisten!

Houten keukens bij Keukenstunter

Wil je meer inspiratie opdoen op het gebied van houten keukens of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op en vraag een van onze keukenspecialisten om hulp. Ze helpen en adviseren je graag! Liever thuis inspiratie opdoen? Vraag dan ons gratis inspiratiemagazine aan. Kom naar een van onze showrooms om onze keukens in het echt te zien!

Keukenstunter heeft de keuken die bij jou past

waar je ook naar op zoek bent

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

Novy
NEFF
Bosch
Lanesto
AEG
Siemens
Dekker
Electrolux
ATAG
Etna
Boretti
Pelgrim

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.