Keukenstunter - person-using-dewalt-cordless-impact-driver-on-brown-board-1249611

Advies en tips voor een keukenrenovatie

Tips!

Heb je net een huis gekocht en valt de keuken niet helemaal in de smaak? Of ben je uitgekeken op het huidige design van je keuken? Dan kan het zijn dat je de keuken wil voorzien van een nieuwe look en feel, zonder veel te veel geld te moeten betalen. Dat kan makkelijk gedaan worden met een keukenrenovatie! Je kunt met een keukenrenovatie een hele andere uitstraling aan jouw keuken geven. Dit is vriendelijker voor de portemonnee en de keuken ziet eruit als nieuw. Bij een keukenrenovatie kun je zelf bepalen hoeveel en wat je aan je keuken verandert. Let er wel op, in sommige gevallen kan het wel alsnog handiger zijn om te kiezen voor een compleet nieuwe keuken. Wanneer dat is en meer tips lees je in dit inspiratieblog.

Renoveren of een nieuwe keuken

Wil je jouw keuken renoveren? Dan is het van belang om je af te vragen welke onderdelen je precies wilt veranderen en waarom. Een goede voorbereiding kan soms schelen in de kosten. Wil je de indeling van je keuken veranderen om zo een nieuwe keukenstijl te creëren? Moet er daarvoor veel gebeuren? Dan is het goed om te overwegen om misschien de hele keuken te vervangen. Maar wil je alleen wat onderdelen of de kleur vervangen, omdat een aantal aspecten niet bij jouw keuken passen of stuk zijn? Dan is het beter en goedkoper om voor een keukenrenovatie te kiezen. Om deze keuze te maken is het goed om eerst de keuken schoon te maken, zo heb je weer het overzicht en kan je makkelijker kiezen voor een renovatie of een nieuwe keuken.

De voordelen van een keukenrenovatie

Het renoveren van jouw keuken kent een aantal voordelen. Wij noemen ze even kort voor je op.

  • Een keukenrenovatie is vaak goedkoper dan het plaatsen van een nieuwe keuken. Bij een nieuwe keuken komen meer verbouwkosten kijken doordat de oude eerst helemaal moet worden verwijderd.
  • Je keukenapparatuur hoef je vaak niet te vervangen bij een renovatie en kan teruggeplaatst worden in je gerenoveerde keuken.
  • Daarnaast is een renovatie ook tijdbesparend ten opzichte van een nieuwe keuken. Het komt zelfs regelmatig voor dat je gebruik kunt blijven maken van je keuken (dat ligt natuurlijk aan de aanpassingen).
  • Met kleine aanpassingen, zoals de keukenfronten vernieuwen, geef je jouw keuken direct de uitstraling van een nieuwe keuken.
  • Doordat de keuken er als nieuw uitziet, zorgt dit voor de waardestijging van het huis.
Keukenstunter - yoann-siloine-LiDVw7tZPfY-unsplash

De prijs van keukenrenovatie

De prijs voor het renoveren van jouw keuken hangt af van een aantal factoren. Het hangt af van het aantal m2, van de grootte van de renovatie, of je zelf gaat renoveren of het laat doen en van de kwaliteit van de nieuwe keukenonderdelen. Een renovatie kan al beginnen rond de €1.000,- en kan oplopen tot de €10.000,-. Behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact op met één van onze keukenspecialisten.

*De genoemde prijzen zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Kom langs bij Keukenstunter!

Vragen over jouw keukenrenovatie? Kom langs bij Keukenstunter

Kom langs in één van onze luxe showrooms bij jou in de buurt, of vraag ons gratis inspiratiemagazine aan. Je kunt ook altijd een afspraak maken met één van onze keukenspecialisten.

Keukenstunter heeft de keuken die bij jou past

waar je ook naar op zoek bent

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

Boretti
Electrolux
NEFF
Lanesto
AEG
Bosch
Novy
Siemens
Etna
ATAG
Dekker
Pelgrim

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.