De voordelen die een stoomoven te bieden heeft

Ovens

KEUKENAPPARATUUR

Ovens kunnen eigenlijk niet ontbreken in een keuken. Want zelfs als je niet iedere week een uitgebreide ovenschotel klaarmaakt, wil je vast wel eens iets opwarmen. Dat kan in de verschillende soorten ovens uit ons assortiment. Van eenvoudige inbouwoven, tot een combinatie met magnetron, je vindt het allemaal bij Keukenstunter.

Verschillende soorten ovens

Voor eenvoudige gerechten, of voor het opwarmen van gerechten, kun je kiezen uit twee soorten ovens. De eerste is de standaard uitvoering. Je bepaalt de juiste temperatuur, plaatst het gerecht op het rooster en de verwarmingselementen zorgen dat het gerecht in de oven gelijkmatig wordt verwarmd. Datzelfde doe je als je ovens kiest met een magnetronfunctie. Hierdoor kun je de maaltijd nog net iets sneller opwarmen. Dat is een uitkomst als je weinig tijd hebt. Wil je echt uitgebreid koken, dan kijk je bij de ovens met meerdere functies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een grill functie, of aan een speciale bakplaat om zelf pizza of brood te bakken. Daarnaast heb je nog de keuze tussen heteluchtovens of het verwarmen op elektriciteit. Dit is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. De eerste verwarmt aan alle kanten, de laatste alleen vanaf de onderkant. Als hobbykok weet je zelf wat je fijn vindt werken.

Losstaand of inbouwen?

Heb je verbouwplannen voor je keuken? Dan is het handig om bij het ontwerp al rekening te houden met het inbouwen van de ovens. Wil je deze op ooghoogte plaatsen, of kies je voor een model dat op de grond staat? In beide gevallen zul je ruimte moeten maken en een keukenkastje moeten verplaatsen voor het inbouwen van de ovens. Wil je liever kijken naar de mogelijkheden van losstaande ovens? Ook dat is geen probleem. Dit combineer je vaak met een kookplaat, zodat je het hele kookgedeelte op een plek in je keuken hebt staan. Het voordeel van ingebouwde ovens is dat je niet gebonden bent aan de vaste combinatie van een kookplaat en de oven. Dat geeft je flexibiliteit in de keuken. Je plaatst de kookplaat bijvoorbeeld in het kookeiland, terwijl je de oven in het keukenblok langs de muur installeert.

Een uniforme uitstraling in je keuken

Bij het uitzoeken van de ovens in het assortiment van Keukenstunter is het niet alleen belangrijk om te kijken naar de functies die de ovens hebben. Je let ook op het ontwerp. Is het een standaard vierkant model, of is het langwerpig? Je moet hier namelijk ook rekening mee houden bij het inbouwen in de keuken. Heb je al een fornuis of een vaatwasser staan? Kijk dan of het bedieningspaneel van de ovens hierop aansluit. Dus bijvoorbeeld een rvs display, of een zwart bedieningspaneel. Het staat een stuk mooier in de keuken als de verschillende apparaten allemaal dezelfde uitstraling hebben. En het geeft rust in de keuken. Wij adviseren over het algemeen om een inbouwoven te installeren als je de hele keuken verbouwt. Het inbouwen is een grote klus en kan lastiger zijn in een bestaande keuken, omdat de afmetingen bijvoorbeeld nauw luisteren. Weet je niet goed waar je moet beginnen? Op onze inspiratie pagina’s vind je veel praktische tips en de laatste trends op keukengebied.

De voordelen die eenm stoomoven te bieden heeft

Toe aan een nieuwe keuken? Vraag keukenadvies

Als je een hele nieuwe keuken wilt plaatsen, dan begin je met het ontwerp. Het is belangrijk te weten hoeveel ruimte je hebt en wat je budget is. Maar ook zaken als het aantal gewenste keukenkastjes, de apparatuur, zoals ovens, vaatwasser en kookplaat, zijn belangrijk. Met een 3D ontwerp van Keukenstunter kun je al een goed beeld krijgen van de verschillende mogelijkheden, ruimte en stijl. Als je zelf niet weet waar je moet beginnen, zullen onze gespecialiseerde medewerkers je hierbij graag helpen. Je kunt dan direct zien of je kunt kiezen uit de ovens die je inbouwt, of dat het verstandiger is om bij de losstaande ovens te kijken. In het ontwerp wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke smaak en stijl. Zoals bijvoorbeeld een landelijke keuken of een moderne keuken met industriële accenten. Ook kun je bij het 3D ontwerp al de kleuren invullen, voor een nog completer ontwerp. Wil je direct een nieuwe keuken kopen, bekijk dan ons assortiment complete keukens.

Kom naar de showroom

Om een goede indruk te krijgen van de verschillende soorten ovens, kun je het beste zelf zien wat de mogelijkheden zijn. Kom daarom naar een van de showrooms van Keukenstunter. Hier zie je de diverse modellen ovens, zowel om in te bouwen als de losstaande. Je kunt het combineren met een bijpassende kookplaat, of bijvoorbeeld een losse magnetron. Vraag onze medewerkers om advies als je hulp nodig hebt om de juiste keuze te maken. Zij hebben alle kennis in huis om je te informeren over de verschillende soorten ovens in het assortiment van Keukenstunter.

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

Lanesto
Bosch
Dekker
Pelgrim
AEG
Etna
Siemens
NEFF
Electrolux
Novy
Boretti
ATAG

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.