Novy: de specialist in hoogstaande keukenventilatie

Novy is een Belgisch merk dat gespecialiseerd is in hoogstaande afzuigkappen en kookplaten. Met meer dan 110 jaar ervaring is het merk een begrip geworden in de keukenwereld en toonaangevend in de keukenventilatie. Het merk heeft zichzelf altijd ten doel gesteld om hoogwaardige producten te ontwerpen die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van design, gebruiksgemak, duurzaamheid en stilte.

Kracht, stilte en connectiviteit: de kernwaarden van Novy.

De drie kernwaarden van Novy zijn kracht, stilte en connectiviteit, wat het merk onderscheidt van andere producenten in de keukenventilatie industrie. Het merk staat bekend om zijn fluisterstille afzuigkappen en minimalistisch ontworpen kookplaten die rust brengen in het hart van uw keuken. Alle Novy modellen zijn ontworpen om stiller te zijn dan wat u kookt, wat zorgt voor een zeer efficiënte, doch stille, afzuiging.

Het doordachte design wordt altijd gecombineerd met functioneel gebruiksgemak. Novy begrijpt de kracht van subtiliteit en gaat resoluut voor een rustig lijnenspel en oog voor detail. Dit resulteert in een uitgebreid assortiment aan keukenapparatuur dat voor elke keukensituatie een oplossing biedt.

Het merk blijft ook constant op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de keukenwereld. Dit heeft geleid tot een nieuwe generatie producten die de toon zetten voor de toekomst op het gebied van discretie, eenvoud en gebruiksgemak, technologische doordachtheid en natuurlijk stilte. Zo zijn de slimme technologieën van Novy ontworpen om uw keukentoestellen te laten communiceren en kunt u op gevoel koken.

Waarom kiezen voor Novy?

  • Meer dan 110 jaar ervaring in hoogstaande keukenventilatie
  • Toonaangevend merk in keukenventilatie
  • Krachtige en stille afzuigkappen en kookplaten
  • Uitgekiend design gekoppeld aan functioneel gebruikscomfort
  • Nieuwe generatie producten die de toon zetten voor de toekomst op het gebied van discretie, eenvoud en gebruiksgemak
  • Slimme technologieën ontworpen om uw keukentoestellen te laten communiceren
Keukenstunter - Novy_logo_Zwart_2023
Lanesto
Electrolux
Bosch
Dekker
NEFF
Siemens
Pelgrim
Etna
Boretti
AEG
ATAG
Novy