De eyecatcher die jouw keuken dat beetje extra geeft

Keukenkranen

ONTDEK ONS ASSORTIMENT

Keukenkranen zijn er in verschillende vormen en in verschillende kleuren. Daarom kun je bij Keukenstunter altijd keukenkranen vinden die bij de stijl en inrichting van jouw keuken passen. En bovendien zijn ze niet alleen mooi om naar te kijken. Ze zijn ook nog eens heel praktisch in het dagelijks gebruik.

Verschillende modellen keukenkranen

Als je goed kijkt, zie je dat keukenkranen verschillende modellen hebben. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen tussen keukenkranen met een hoge uitloop of een lage uitloop. De meeste kranen hebben een hoge uitloop, omdat je daarmee een groter deel van de spoelbak kunt bereiken dan met een lage uitloop. Bovendien is het eenvoudiger om onder een hoge uitloopkraan een grote pan met water te vullen. De hoge uitloopkranen zijn niet alleen gemakkelijk in het gebruik. Ze staan ook nog eens heel sierlijk boven de spoelbak. Deze kranen hebben de vorm van letters. Je spreekt dan ook van een U-vorm, een L-vorm en een C-vorm. De L-vorm is hiervan de meest moderne kraan, vanwege het vierkante ontwerp. De U-vorm en de C-vorm kunnen, afhankelijk van de kleur die je kiest, ook prima in een moderne inrichting. Maar ze passen ook heel goed in bijvoorbeeld een landelijke of klassieke keuken. Op onze inspiratiepagina’s vind je de nieuwste keukentrends en ontdek je welke stijl het meeste bij jou past.

Kranen met meerdere functies

De basisfunctie van keukenkranen is natuurlijk dat je warm en koud water hebt. Het ene type keukenkranen heeft een aparte knop voor het koude water en een aparte knop voor het warme water. Het andere type is een zogenaamde mengkraan. Je kunt eenvoudig met een handbeweging de kraan op koud of warm water zetten. Of je kiest ervoor de hendel tussen de beide temperaturen in te zetten, waardoor je het water zo warm of zo koud kunt stellen als je zelf wilt. Maar behalve deze mengfunctie zijn er nog meer opties bij de verschillende keukenkranen in het assortiment van Keukenstunter. Gun jezelf wat extra luxe en kies voor kranen die voorzien zijn van een afneembare kraankop. Deze heeft een extra lange slang aan de sproeikop zitten, zodat je gemakkelijk de gootsteen schoon kunt spoelen. Wil je bruisend of echt kokend heet water dan kun je ook deze kranen bij Keukenstunter krijgen.

Stijlvolle keukens met passende kranen

Niet alleen de vorm van de keukenkranen bepaalt de stijl en de sfeer in de keuken. De kleur van de keukenkranen speelt hier ook een grote rol bij. Kijk in ons gratis magazine naar de vele verschillende mogelijkheden die je hebt. Zo kun je gaan voor een RVS keuken; een RVS kraan past mooi bij een RVS spoelbak. Maar je kunt ook kiezen uit zwarte of goudkleurige keukenkranen. Voor een uniforme aanblik kies je een kraan in dezelfde kleur als je spoelbak. Wil je een opvallend accent in je keuken aanbrengen dan installeer je een kraan in contrasterende kleuren. Kies je voor de zwarte keukentrend dan combineer je een zwarte kraan en zwarte spoelbak met een zwarte kookplaat en een zwarte afzuigkap. Pas daar de bedieningspanelen van de oven en de afwasmachine op aan en je hebt een keuken met een hele moderne uitstraling. Een klassiekere inrichting heeft dan weer een koperen kraan met een koperen afzuigkap en koperen handgrepen aan de kastjes.

De ideale keuken indeling voor jou

Kies je nieuwe keuken bij Keukenstunter

Als je een nieuwe keuken wilt kopen dan kun je bij Keukenstunter gebruik maken van een gratis 3D programma om je droomkeuken te ontwerpen. Je kunt ook langskomen in de showroom om ideeën op te doen bij de verschillende showmodellen. Hier zie je direct hoe de verschillende keukenkranen staan bij de spoelbakken en de aanrechtbladen. Daarnaast kun je alle keukenkranen bekijken die wij in ons assortiment hebben. Zo maak je nog gemakkelijker de keuze uit de verschillende materialen, vormen en kleuren. Wil je de keukenkraan zelf installeren dan kun je bovendien ook alle materialen vinden die je nodig hebt om dat op een goede manier te doen. Doordat je bij Keukenstunter je compleet nieuwe keuken onder één dak kunt uitzoeken, weet je zeker dat je een keuken hebt waarbij alle materialen en apparatuur uitstekend bij elkaar passen. Bovendien kun je altijd rekenen op deskundig advies van onze medewerkers.

Kom langs in de showroom

Blader online door het gratis magazine en laat je inspireren voor het installeren van mooie keukenkranen in je nieuwe keuken. Bij aanvraag van het magazine ontvang je bovendien een waardecheque van € 500,-. Kom vervolgens naar een van de showrooms om je complete droomkeuken uit te zoeken en samen te stellen. Je kunt hierbij advies krijgen van onze medewerkers. Kies daarbij dus niet alleen voor keukenkranen maar ook voor nieuwe keukenapparatuur en bijpassende keukenkastjes en aanrechtbladen. Als je de keuken niet zelf wilt installeren, kun je een afspraak maken om dit door een deskundige te laten doen.

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

Lanesto
Siemens
NEFF
AEG
Dekker
Novy
Bosch
Boretti
Electrolux
Etna
ATAG
Pelgrim

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.