Loading...

Maak een afspraak of loop binnen bij Keukenstunter Leiderdorp

Voor advies en inspiratie voor jouw nieuwe droomkeuken

Kom inspiratie opdoen en laat je adviseren bij Keukenstunter Leiderdorp. Zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak een vrijblijvende afspraak.

☑ Laat je inspireren in de showroom met onze keukenopstellingen

☑ Persoonlijk advies op maat door onze ervaren adviseurs

☑ Ontvang een gepersonaliseerd 3D ontwerp

☑ Een afspraak, advies en 3D ontwerp is altijd vrijblijvend en gratis.

Keukenstunter - christin-hume-Hcfwew744z4-unsplash (1)

Contact­gegevens

Keukenstunter Leiderdorp
Meubelplein 11
2353 EX   Leiderdorp - Nederland
Keukenstunter - keukensale-ipad-img

Openings­tijden showroom

  • Maandag13:00 - 17:00 uur
  • Dinsdag10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag10:00 - 17:00 uur
  • Vrijdag10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag12:00 - 17:00 uur

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à € 500,-!.

Keukenstunter - magazine

Keukenstunter Leiderdorp

Bij keukenwinkel Leiderdorp vind je je nieuwe droomkeuken. Of je nu ruimte voor een grote of een kleine keuken hebt, je slaagt zeker bij Keukenstunter Leiderdorp. In de showroom bekijk je op je gemak de verschillende keukenopstellingen. Zo doe je inspiratie op voor de keuken die helemaal aansluit bij al je wensen. En natuurlijk ook bij je eigen budget. Stel tijdens je bezoek gerust vragen aan een van onze keukenspecialisten. Dan weet je altijd waar je aan toe bent bij de aankoop van je nieuwe keuken.

Kies je droomkeuken bij keukenwinkel Leiderdorp

De keukenopstellingen in de showroom van Keukenstunter Leiderdorp geven een goed beeld van de vele mogelijkheden die er zijn. Maar dat betekent niet dat je gebonden bent aan een vaste indeling of stijl. Keukenwinkel Leiderdorp is namelijk gespecialiseerd in maatwerk. Daardoor kun je altijd rekenen op een keuken die helemaal bij jouw persoonlijke smaak past. De luxe designkeukens koop je bij Keukenstunter Leiderdorp gegarandeerd tegen de laagte prijs. De keukens worden direct vanaf de fabrikant geleverd. Bovendien is de keukenapparatuur die je bij je nieuwe keuken koopt van bekende A-merken.

Deskundig advies op maat bij Keukenstunter Leiderdorp

Bij de aankoop van een keuken komt veel kijken. Want je kiest natuurlijk voor een bepaalde stijl. En ook de indeling van het keukenblok is belangrijk. Je wilt daarbij gebruik maken van de ruimte die je hebt. Laat daarom bij keukenwinkel Leiderdorp een gratis 3D-ontwerp maken. Op deze manier kun je de verschillende mogelijkheden bekijken. En tegelijk aan de keukenspecialisten deskundig advies vragen. Dat advies gaat niet alleen om de indeling. Maar ook bijvoorbeeld om de keukenapparatuur. En wat dacht je van de kleur van de afzuigkap en het materiaal van het aanrechtblad? Bij keukenwinkel Leiderdorp weten we precies waar je aan moet denken voor een volledig ingerichte keuken.

Vind je nieuwe keuken bij Keukenstunter Leiderdorp

De nieuwe keuken zoek je natuurlijk uit in de showroom van keukenwinkel Leiderdorp. Maak vooraf een afspraak voor een persoonlijk advies van een van de deskundige keukenspecialisten. Maar je kunt natuurlijk ook zonder afspraak de showroom bezoeken.

Keukenwinkel Leiderdorp is gemakkelijk te bereiken. Je vindt ons direct langs de A4, op Meubelplein 11 in Leiderdorp. Parkeer gratis voor de deur van Keukenstunter Leiderdorp of kom met de bus. Breng meteen een bezoek aan de andere woonwinkels die zich op de woonboulevard van Wooon Leiderdorp bevinden. Dan kun je op dezelfde dag nog andere aankopen voor je woning doen.