Keukenstunter - greeploze keuken

De greeploze keuken

Keukenstijlen

Liehebber van een strakke en moderne keuken? Dan kun je bijna niet zonder greeploze keukenlades en kasten in je (nieuwe) keuken. Een greeploze keuken zorgt voor een minimalistische uitstraling wat perfect past binnen de moderne stijl. Maar wat voor soorten greeploze keukens zijn er en welke past het best bij jou? Lees het in ons blog, zo ben je weer helemaal up-to-date!

Soorten greeploze keuken

Je kunt een greeploze keuken op verschillende manieren interpreteren. Greeploos betekent officieel, dat er bij de lade of kast een andere techniek is gebruikt om de lade of kast te openen dan een handvat. Dit kan dus van alles beteken, wij noemen de meest voor de hand liggende greeploze technieken voor je op.

  • Greeplijst: Deze manier van greeploos heeft nog iets weg van een greep maar voldoet wel aan het strakke design dat een greeploze lade heeft. Bij de greeplijst techniek is er aan de boven- of onderkant van de lade een inkeping waar je de lade of kast mee open kunt trekken.
  • Tip on: Met deze techniek open je de keukenlade met een duwtje tegen de la. Deze opent dan vanzelf en gaat ook weer met een duwtje dicht.
  • Lange fronten: Een keuken met lange fronten zorgt ervoor dat keukenlades uitsteken en dat je deze dus gemakkelijk kunt openen zonder handvat.

Voordelen van een greeploze keuken

Een greeploze keuken staat niet alleen mooi in je interieur maar biedt ook een aantal andere voordelen. Allereerst laat het jouw keuken optisch groter lijken. Dat is ideaal voor beperktere ruimtes of voor keukens met veel accessoires. Daarnaast zijn de lades zonder greep met de tip-on techniek ook gemakkelijker te openen. Ook lades op lagere hoogte zijn gemakkelijk te openen met een duwtje van de voet of knie. Tot slot kun je greeploze keuken zeer gemakkelijk schoonmaken!

Keukenstunter - greeploze keuken
Keukenstunter - greeploze keuken

Tip: Om nog langer te kunnen genieten van je greeploze keuken, kun je gebruik maken van soft-close techniek in je keukenlades. Dit betekent dat de lades (hoe hard je ook duwt) altijd rustig en zacht sluiten.

Greeploze keukens bij Keukenstunter

Ben je geïnteresseerd in een greeploze keuken of ben je op zoek naar een andere soort keuken of keuken stijl? Kom dan eens langs in één van onze showrooms. Onze keuken specialisten helpen je graag aan de hand van een 3D-ontwerp en eerlijk advies. Kom langs of maak alvast een afspraak online. Tot snel!

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

Boretti
ATAG
Bosch
Pelgrim
Lavanto
Inventum
NEFF
Etna
Dekker
Novy
Siemens

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.