Besparen op jouw nieuwe keuken hoe doe je dat

Besparen op jouw nieuwe keuken

Tips!

Een nieuwe keuken is een enorme investering. Niet eentje waar je wilt besparen op de kwaliteit, maar besparen op de kosten is af en toe wel lekker. Gelukkig hoef je niet te kiezen! Met deze tips helpen we jou je nieuwe keuken binnen no-time te vinden. Een keuken van goede kwaliteit maar met een zacht prijsje! Hieronder vind je onze tips om een beetje te besparen op je nieuwe keuken.

Laat de nieuwe keuken op de oude plek staan

Installatie en montage kosten kunnen best hoog uitvallen als je de locatie of indeling van de huidige keuken wijzigt. Als je huidige keuken bijvoorbeeld in een U-indeling staat, dan raden wij het aan om je nieuwe keuken zo te houden. Dan hoeven belangrijke leidingen niet verplaatst te worden. Als je overgaat van gas op elektrisch koken dan is het alsnog noodzaak om te checken of de keuken geen extra aansluitingen nodig heeft, houd hier rekening mee!

Tip: Gas, elektra en water kunnen ingewikkelde aspecten zijn als je een nieuwe keuken kiest. Schroom daarom niet en vraag om advies! Wij staan graag voor jou klaar!

Kies voor een keuken showmodel

Heb je jouw droomkeuken gevonden in een van onze showrooms? Dan kan je die regelmatig kopen met een flinke korting. Dat gebeurt vooral wanneer de keuken uit de collectie verdwijnt. De keuken is dan nog steeds van top kwaliteit, maar heeft alleen in de winkel als showmodel gestaan. Neem contact op met een Keukenstunter showroom bij jou in de buurt voor het huidige aanbod.

Nieuwe keuken of jouw huidige keuken opknappen?

In sommige gevallen komt het opknappen van de oude keuken voordeliger uit dan het plaatsen van een nieuwe. Het is daarom verstandig om eerst te onderzoeken wat je daadwerkelijk wilt veranderen aan jouw keuken en of je dan niet beter kunt kiezen voor het opknappen van jouw keuken. Mocht je meer informatie willen over het kiezen tussen een nieuwe keuken of renovatie. Lees dan dit inspiratieblog.

Kies voor een kunststof keuken

Keukens kunnen op veel manieren luxer gemaakt worden. Door bijvoorbeeld mooie houten keukenkastjes of een marmer keukenblad toe te voegen. Dit zijn echter wel prijzige materialen. Gelukkig is het wel mogelijk om dit te realiseren met kunststof! Je betaalt dan stukken minder maar geniet wel van de luxe uitstraling!

Besparen op jouw nieuwe keuken hoe doe je dat

Advies van Keukenstunter

Heb je vragen of wil je graag deskundig advies ontvangen? Twijfel niet langer en kom langs in een Keukenstunter vestiging naar keuze. Onze keukenspecialisten staan altijd klaar om je te helpen met vragen of kunnen jou helpen met het vinden van inspiratie. Maak een afspraak of kom gewoon even binnen lopen. Wil je van tevoren inspiratie opdoen voor jouw nieuwe keuken? Download dan ons gratis inspiratiemagazine, en we zien je snel in een van onze winkels!

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

Dekker
Lanesto
Novy
ATAG
NEFF
Boretti
Bosch
Siemens
AEG
Electrolux
Pelgrim
Etna

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.