De eyecatcher die jouw keuken dat beetje extra geeft

De eyecatcher die jouw keuken dat beetje extra geeft

Tips!

Wil jij jouw keuken een andere sfeer geven? Of heb je gewoon zin in iets anders? Dan helpen een nieuwe eyecatchers altijd! Een eyecatcher in de keuken is iets dat de aandacht trekt als je de ruimte binnenkomt. Je wilt dus een mooi deel van jouw keuken extra in het zonnetje zetten met zo’n eyecatcher. Maar hoe doe je dat? Wij helpen je graag, lees onze tips!

De opvallende keukenwand

Achter het aanrecht heb je de keukenwand, ook wel achterwand genoemd. Hier hangt regelmatig keukengerei maar verder gebeurt er niet veel met de keukenwand. Wil je van jouw keukenwand een eyecatcher maken? Geef één keukenwand een andere kleur of gebruik een ander materiaal. Zo zorg je voor een opvallende keukenwand en springt de kleur of het materiaal er echt uit.

Keukenspullen op de planken

Heb jij een mooie collectie aan keukengerei, bijvoorbeeld in mooie kleuren? Dan is deze tip iets voor jou! Deze keuken eyecatcher is helemaal hip, van deze tijd en past perfect in de landelijke keukenstijl. Presenteer jouw potten, pannen en borden allemaal op houten planken die aan de muur bevestigd zijn. Op die manier kun je jouw prachtige collectie tentoonstellen en daarnaast kun je ook nog eens gemakkelijk bij de spullen. Houd er wel rekening mee, dat omdat dit open is er waarschijnlijk meer stof op de spullen terecht kan komen. Het kan dus voorkomen dat je de borden of de pannen vaker moet afnemen dan wanneer je de pannen in een kastje houdt.

De eyecatcher die jouw keuken dat beetje extra geeft
De eyecatcher die jouw keuken dat beetje extra geeft

De trendvolle keuken eyecatcher

De meest trendvolle keuken eyecatcher is toch wel de metalen kraan. Creëer een luxueuze uitstraling met een metalen kraan en een spoelbak in kleur. Ga bijvoorbeeld voor goud, mat zwart of koper. Deze trend is iets subtieler dan de twee hiervoor, maar zal wel opvallen. Er ontstaat nu een luxe sfeer, maar de keuken behoudt zijn originele stijl en uitstraling.

Urban Jungle in de keuken

Deze eyecatcher is niet zo zeer één ding maar eerder een sfeer die je creëert in de keuken. Met de Urban Jungle trend plaats je planten en kruiden in de keuken om een ruimte frisser, groener en vrolijker te maken. Je kunt deze planten gewoon los in de keuken plaatsen, bijvoorbeeld op het aanrecht of op de keukentafel, dit is goed te combineren met een aantal hangplanten. Naast de mooie uitstraling van de planten, zijn ze ook goed voor de luchtzuivering van je keuken. De groene sfeer in de keuken is een eyecatcher op zich en zal mooi staan in elke keuken.

Jouw nieuwe keuken eyecatcher vind je bij Keukenstunter

Kom langs bij Keukenstunter, wij adviseren jou op het gebied van keukens en eyecatchers, zodat jij kunt genieten van jouw nieuwe droom keuken! Wil je eerst thuis inspiratie opdoen? Download dan ons gratis inspiratiemagazine. Heb je vragen over jouw nieuwe keuken, neem dan contact op met Keukenstunter en we helpen je graag. Tot snel in een van onze winkels!

De eyecatcher die jouw keuken dat beetje extra geeft
Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

NEFF
Dekker
Lanesto
Boretti
Bosch
Siemens
Novy
Electrolux
ATAG
Pelgrim
Etna
AEG

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.