Urban jungle

Urban jungle in de keuken

Keukenstijlen

De Urban Jungle trend verovert steeds meer kamers van het huis en dat is ook steeds vaker te zien in de keuken. Veel mensen willen wat meer groen in de keuken voor de frisheid. Haal de groene kleuren in huis door een flinke dosis planten en natuurlijke materialen toe te voegen in je keuken.

Urban Jungle in de keuken?

De Urban Jungle trend gaat om het creëren van een groene sfeer in een stedelijke omgeving. Deze groene omgeving kun je realiseren door planten in de keuken te plaatsen en daarnaast te zorgen voor een mooie natuurlijke lichtinval. Een Urban Jungle kun je geheel naar eigen smaak inrichten, wij geven je een aantal tips en voorbeelden voor een mooie urban keuken.

Planten in je keuken

Om te starten met het vergroenen van je keuken, kan je natuurlijk gemakkelijk wat extra plantjes in de keuken plaatsen. Dit ligt ook het meest voor de hand als je meer “Urban Jungle” wil creëren in de keuken. De planten vormen namelijk de basis voor jouw Urban keuken. Je kunt kiezen uit ontzettend veel planten, maar dit zijn planten die het goed doen in een keuken:

  • Bananenplant
  • Ficus Lyrata
  • Krulvaren
  • Calathea

Je kunt deze planten gewoon los in de keuken plaatsen, bijvoorbeeld op het aanrecht of op de keukentafel, dit is goed te combineren met een aantal hangplanten. Naast de toffe uitstraling van planten, zijn ze ook goed voor de luchtzuivering van je keuken. Lees hier de tips voor je eigen kruidentuin in je keuken.

Natuurlijke materialen in de keuken

Materialen uit de natuur zijn kenmerkend voor de Urban Jungle. Je hoeft daar niet je hele keuken voor om te bouwen maar je kan ook al simpele keukenaccessoires toevoegen om te genieten van de natuurlijke sfeer. Natuurlijke keukenaccessoires zijn bijvoorbeeld houten rekjes waar je potjes van kruiden in kan doen, of groene potjes waar je spullen in kan doen.

Niet alleen natuurlijke materialen zijn belangrijk voor een Urban Jungle, ook natuurlijke lichtinval is belangrijk. Heb je al grote ramen in je keuken? Super! Heb je dit niet zorg dan voor heldere verlichting, en bekijk onze keukenverlichting.

Urban jungle

Keukentrends bij Keukenstunter

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste keukentrends? Download dan ons gratis inspiratiemagazine hieronder of kom eens langs in één van onze showrooms bij jou in de buurt. Je kunt alvast online een afspraak maken met één van onze specialisten. Zij kunnen je helpen met een keukenadvies op maat!

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

AEG
Electrolux
Boretti
NEFF
Bosch
ATAG
Lanesto
Novy
Dekker
Etna
Siemens
Pelgrim

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.