Ga voor de betonlook in jouw keuken

Ga voor de betonlook in jouw keuken

Keukenstijlen

De betonlook in de keuken is stoer, uniek en geeft een natuurlijke uitstraling aan jouw keuken. Beton is een veelzijdig materiaal dat zijn oorsprong vindt in de industriële stijl. Wij vertellen je in dit inspiratie blog hoe je de betonlook kunt toepassen en wat beton doet met jouw keukenstijl.

De basis van betonlook

Betonlook is een verzamelnaam van alles wat op beton lijkt. De populairste en mooiste betonlook is beton cire. Met beton cire kun je jouw eigen beton samenstellen, denk hierbij aan de kleur van beton, of het ruw of glad gepolijst is, en de tekeningen (hoe oud het beton eruit ziet) in het beton. Naast beton cire kun je ook kiezen voor betonlook tegels, verf of echt beton.

De betonlook creëert een natuurlijke en industriële uitstraling in jouw keuken, één die nu helemaal volgens de laatste trends is!

Combineren van betonlook in de keuken

Beton heeft een vrij neutrale kleur en laat zich om die reden gemakkelijk combineren met andere materialen en kleuren. Er is overigens wel één combinatie die ontzettend geliefd is, namelijk: beton met hout. Beton laat zich in een keuken uitstekend combineren met hout. De warme uitstraling van hout in combinatie met de strakke, industriële look en feel van beton brengt sfeer en karakter in de keuken.

Ga voor de betonlook in jouw keuken
Ga voor de betonlook in jouw keuken

Waar plaats ik beton in mijn keuken?

In principe kun je de betonlook overal in de keuken toepassen. Voorkom dat je keuken te koel of te donker wordt door combinaties te maken. Kies bijvoorbeeld één of twee van de volgende mogelijkheden:

  • Keukenblad: Kies je enkel voor een betonnen keukenblad, dan is het effect van de betonlook iets minder sterk maar nog steeds aanwezig. Daarnaast is een betonnen werkblad niet alleen mooi maar ook zeer praktisch, beton is namelijk hittebestendig.
  • De basis in de keuken: Hierbij is de vloer en/of de wand van beton. De basis van de gehele keuken heeft nu een industriële en unieke uitstraling. Hierbij combineer je de betonnen basis met andere kleuren en materialen.
  • Kastenwand: Naast een volledig in betonlook uitgevoerde keuken zijn keukens met alleen een kastenwand met een beton uitstraling ook zeer gewild. Achter de kastenwand kan dan het ingebouwde keukenapparatuur zitten.

Beton in je keuken van Keukenstunter

Heb je vragen of wil je meer weten over beton in jouw keuken? Twijfel niet langer en kom langs in een Keukenstunter vestiging naar keuze. Onze keukenspecialisten staan altijd klaar om je te helpen met vragen of kunnen jou helpen met het vinden van inspiratie. Maak een afspraak of kom gewoon even binnen lopen. Je kan ook van tevoren alvast het inspiratiemagazine downloaden om inspiratie op te doen. Wij zien je snel!

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

Dekker
ATAG
Bosch
Lanesto
Pelgrim
AEG
Electrolux
NEFF
Novy
Boretti
Etna
Siemens

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.