De ideale keuken indeling voor jou

De meest ideale keuken indeling voor jou

Keukenindeling

Een goede indeling van jouw keuken is belangrijk, vanuit zowel praktisch als ergonomisch oogpunt. Maar welke indeling is voor jou het meest ideaal? Dat is afhankelijk van verschillende factoren, namelijk:

  • de beschikbare ruimte;
  • het budget;
  • jouw wensen en behoeften.

Om je te ondersteunen bij het kiezen, zullen wij een aantal van de meest gekozen keuken indelingen voor je uiteenzetten.

Rechte keuken indeling

Een rechte keuken indeling is de basis van elke keukenopstelling. Alle kasten en keukenapparaten bevinden zich aan één wand. Deze opstelling is vooral geschikt voor smalle keukens of wanneer er slechts één wand beschikbaar is.

Het voordeel van deze keuken indeling is dat het in iedere ruimte past en zeer praktisch is wanneer alles slim is ingedeeld. Een nadeel van de rechte keuken indeling is dat de rechte keuken compact is. Meer weten? Lees het uitgebreide blog over rechte keukens hier!

U-keuken

Een U-vormige keuken indeling heeft drie zijden. Deze keukenopstelling kan tegen 3 wanden geplaatst worden. Heb je niet twee wanden beschikbaar? Dit maakt niet uit, de derde zijde kan als kookeiland of bar gebruikt worden.

Bij de U-keuken heb je veel werkplekken en opbergruimtes tot je beschikking. Dit maakt de U-keuken erg prettig om in te koken en bakken. Voor meer informatie, lees onze blog over de U-keuken.

De ideale keuken indeling voor jou
De ideale keuken indeling voor jou

Hoekkeuken

De hoekkeuken is één van de meest populaire keuken indelingen. Deze indeling bestaat uit twee zijden die (meestal) beiden tegen een wand zijn geplaatst. Voor een efficiënte indeling, wordt de kookplaat meestal in het andere keukenblok geplaatst dan de spoelbak.

Een hoekkeuken heeft meer opbergruimte dan een rechte keukenopstelling. Daarnaast is de afstand tussen de keukenelementen kleiner en hoef je dus minder heen en weer te lopen. Lees in onze blog meer over de populaire hoekkeuken.

Eiland keuken indeling

Een keuken met kookeiland is een zeer gewilde keuken indeling. Bij deze opstelling wordt los van de keuken een extra werkruimte gecreëerd; het kookeiland. Deze indeling wordt veelvoudig toegepast in een open keuken.

Een keukeneiland geeft de mogelijkheid om koken en wonen met elkaar te combineren. Een kookeiland is niet alleen praktisch, maar zorgt ook voor extra sfeer. Lees op onze blogpagina meer over de kookeiland indeling.

De ideale keuken voor jou
Inspiratiemagazine

Alle keuken indelingen onder één dak

Wil je de meest gekozen keuken indelingen graag met eigen ogen bekijken en vergelijken? Bij Keukenstunter vindt je alle soorten keukens onder één dak. Kom eens langs bij één van onze showrooms en bekijk zelf wat de mogelijkheden zijn. Maak alvast een afspraak of neem contact op met één van onze vestigingen.

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

Dekker
Etna
Boretti
Bosch
NEFF
Pelgrim
AEG
ATAG
Siemens
Lavanto
Inventum

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.