Ben jij geïnteresseerd in de U-keuken

Ben jij geïnteresseerd in de U-keuken

Keukenindeling

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken en wil je meer weten over de u-keuken? Hieronder vertellen wij je alles over de u-keuken indeling en de voordelen die daarbij komen kijken. 

Wat is een u-keuken?

Deze keukenindeling heeft haar naam te danken aan de letter ‘U’. En is dus opgedeeld in drie delen. In veel gevallen staan deze tegen drie zijden van de ruimte. Echter bestaan er ook u-keukens die tegen twee wanden staan, de derde zijde dient dan als kookeiland of bar.

Deze keukenindeling is erg gemakkelijk omdat alles binnen handbereik ligt, zowel je keukenapparatuur als je fornuis. Je kunt rustig de lunch voor de kinderen klaarmaken terwijl je let op de kokende eieren. Daarnaast scheelt het heen en weer lopen. Deze keuken indeling is vooral erg fijn als je slechts een kleine ruimte tot je beschikking hebt. Dan gebruik je de keukenruimte en wanden die je hebt optimaal!

Tip: Heb je een wat grotere ruimte tot je beschikking? Dan is er de mogelijkheid om een keukeneiland toe te voegen aan de u-keuken.

De voordelen van een u-keuken

De voordelen van de u-keuken zijn:

  • Veel werkruimte: Met drie keukenvlakken heb je automatisch veel ruimte om te koken, bakken of eten klaar te maken. Vaak is er ook nog ruimte voor een bar wat koken extra gezellig maakt! Met zoveel werkruimte komt automatisch ook veel opbergruimte.
  • Alles bij de hand: Alles ligt/staat in de buurt als je jezelf ten midden van de u-vorm bevindt.
  • Ruimte voor creativiteit: Er is veel ruimte om je eigen stijl, interpretatie en creativiteit los te laten binnen deze keukenindeling. Plaats bijvoorbeeld een kookeiland bij je u-keuken!

Opties met de u-keuken

De opties met de u-keuken zijn eindeloos. Omdat je deze keukenindeling op verschillende manieren kan interpreteren kun je er jouw eigen sfeer aan geven. Je kunt een kookeiland of bar toevoegen aan jouw u-keuken voor extra gezelligheid. Maar je kunt de u-keuken ook zo strak en rustig mogelijk houden als je kiest voor een moderne stijl. Op die manier vind je altijd de u-keuken die bij jou past! Daarnaast kan je al je keukenspullen kwijt in de vele kasten die de u-keuken met zich meebrengt, zo blijft de keuken netjes en kan het dus ook gemakkelijk in een open keuken worden geplaatst.

Ben jij geïnteresseerd in de U-keuken

Meer informatie of inspiratie over de u-keuken?

Kom je er niet uit of wil je hulp van een ervaren keukenspecialist? Dan kun je altijd terecht in één van onze showrooms. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken om goed geholpen te worden in een van de vestigingen. Ben je op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan ons inspiratiemagazine waar de u-keuken ook naar voren komt.

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

Dekker
Bosch
Electrolux
Pelgrim
Etna
Boretti
ATAG
Siemens
NEFF
Lanesto
Novy
AEG

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.