Keuken accessoires voor de beste BBQ

Keukenaccessoires voor de beste BBQ

Tips!

Wanneer het lekker weer is halen veel mensen de BBQ uit de schuur of van zolder. Het is vaak een gezellig samenkomen met familie of vrienden om te gaan barbecueën. Maar dit kan voor diegene die alles regelt en de BBQ aanzet ook stress opleveren, omdat het hard werken kan zijn wanneer er veel mensen komen eten. We geven je daarom in dit blog een paar tips voor het organiseren en het bereiden van de beste BBQ. Deze tips gaan over de beste accessoires voor jouw barbecue, en een paar lekkere gerechten voor wat inspiratie.

Keukenaccessoires

Allereerst is het belangrijk om te bepalen welke keukenaccessoires je nodig hebt voor het bereiden van je BBQ. Wij hebben een checklist voor je opgesteld zodat je zeker weet dat je alles bij de hand hebt:

  • BBQ tangen: Deze grote en lange tangen zijn echt onmisbaar om het vlees en vis mee om te draaien en van de BBQ af te halen.
  • Siliconen kwasten: Siliconen kwasten zijn handig om olie of kleverige sauzen te garneren over het vlees of vis.
  • Thermometer: Met een thermometer weet je zeker dat je vlees goed gaar wordt en dat je BBQ op de juiste temperatuur is.
  • Zorg voor genoeg borden, bekers en kommen: Je kunt dit eventueel doen met kartonnen borden en kommen wanneer je veel eters hebt en je niet te veel afwas wil hebben, als je bijvoorbeeld een kleine of geen vaatwasser hebt.
  • Bescherming: Zorg voor goede bescherming, bijvoorbeeld handschoenen en een schort.

Weet je zeker dat je alle juiste accessoires hebt? Dan is het tijd om na te denken over wat er op de BBQ komt.

Keuken accessoires voor de beste BBQ

Vlees, vis en vega op de barbecue

Bij een barbecue denk je direct aan vlees, dit kan voor de meeste mensen ook zeker niet ontbreken. Je kunt je vlees halen bij de supermarkt of voor nog betere kwaliteit vlees, bij een plaatselijke slager. Veel slagers hebben ook BBQ pakketten die je zelf kunt samenstellen. Zo heb je vaak verschillende vlees wat op de barbecue komt. Denk er wel aan dat steeds meer mensen minder of geen vlees eten. Inventariseer daarom van tevoren hoeveel vegetarische eters er zijn en zorg voor een aantal vlees vervangers en genoeg groente en stokbrood. Naast vlees kan je natuurlijk ook vis op de barbecue leggen. Let hierbij op dat vis soms uit elkaar kan vallen als het gaar wordt, verpak hierom de vis van tevoren in aluminium folie. Dan wordt het net zo warm en lekker, en valt het niet door het rooster heen. Daarnaast zijn lekkere salades naast de BBQ ook een goed idee.

Keukenaccessoires bij Keukenstunter

Nieuwe keukenaccessoires nodig om jouw heerlijke sausjes, broodjes en salades mee te bereiden? Kom langs bij Keukenstunter, wij adviseren jou op het gebied van keukens en keukenaccessoires. Kom snel langs in een showroom en wees voorbereid op jouw perfecte BBQ! Wil je eerst nog wat inspiratie opdoen? Download dan ons gratis inspiratiemagazine.

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

Novy
AEG
Etna
Bosch
Dekker
Electrolux
NEFF
Lanesto
Pelgrim
Siemens
Boretti
ATAG

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.