Hoogglans keuken modern en tijdloos

Hoogglans keuken modern en tijdloos

Keukenstijlen

De hoogglans keuken, een populaire keukenstijl die zorgt voor een mooie en strakke basis. Door de subtiele stijl is deze keuken zeer modern en geliefd bij veel Nederlanders. Vooral de witte hoogglans keukens zijn zeer populair. Door de glanzende toplaag ziet deze keuken er luxe en modern uit. Maar behoudt het een subtiele basis waarmee je nog creatief kunt zijn. In dit inspiratie blog lees je alles over de hoogglans keuken!

De moderne keukenstijl

Een hoogglans keuken valt onder de moderne keukenstijl. Een hoogglans keuken is een keuken met een glanzende coating of folie. Dit zorgt voor een moderne en luxe sfeer in de keuken. Hoogglans keukens zijn verkrijgbaar in volledig hoogglans, maar je hebt ook de mogelijkheid om een ander soort werkblad te kiezen. Dit wordt veelvoudig gedaan om contrast te creëren in de keuken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een composieten of betonnen werkblad.

Tip: Wil je meer weten over de moderne keukenstijl? Lees ons inspiratieblog over de moderne keukenstijl!

De voordelen van een hoogglans keuken

De hoogglans keuken is niet zomaar zo populair, deze stijl heeft vele voordelen en is makkelijk te combineren met keukenapparatuur van Keukenstunter. Daarnaast zijn er nog meer voordelen, we noemen ze graag even kort voor je op.

  • Schoonmaken: Het is bekend dat vingerafdrukken en vuiltjes eerder zichtbaar zijn op een hoogglans keuken. Echter is deze keuken wel erg gemakkelijk schoon te maken. Met een nat doekje is alle viezigheid direct verdwenen.
  • Esthetisch: Het grootste voordeel is de esthetiek. Deze prachtige moderne keuken is geliefd en straalt luxe uit, iets dat iedereen wel in zijn huis terug wil zien.
  • De keuken oogt groter: Door het glanzende effect van hoogglans oogt jouw keuken groter omdat het licht kan weerkaatsen. Vooral bij witte hoogglans is dit effect zeer sterk.

Onze complete hoogglans keukens

Wij bieden een enorm aanbod aan hoogglans keukens in onze showrooms. Op onze website zie je ook ons aanbod aan complete keukens. In dit assortiment zitten ook een aantal hoogglans exemplaren. Benieuwd? Bekijk keuken Livorno eens! Heb je wat meer ruimte? Dan is keuken Grosseto misschien wel iets voor jou! Of download het inspiratiemagazine om inspiratie op te doen.

Hoogglans keuken modern en tijdloos

Advies van Keukenstunter

Wil je onze keukens graag met eigen ogen bekijken en vergelijken? Bij Keukenstunter vind je alle soorten keukens onder één dak. Kom eens langs bij één van onze showrooms en bekijk zelf wat de mogelijkheden zijn. Maak alvast een afspraak of neem contact op met één van onze vestigingen.

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

Etna
Bosch
Novy
ATAG
NEFF
Electrolux
Dekker
Siemens
Lanesto
AEG
Boretti
Pelgrim

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.