De juiste afzuigkap voor jouw keuken

Afzuigkap voor jouw keuken

Keukenindeling

De stijl van de gehele keuken is terug te vinden in de verschillende stijlen, maar ook in de afzuigkap. Om die stijl terug te laten komen vind je afzuigkappen in allerlei soorten, maten, kleuren en vormen. Er is dus altijd een afzuigkap die jouw keukenstijl laat terugkomen. Wij helpen je graag bij het kiezen van jouw afzuigsysteem!

Wandschouw afzuigkap

Een wandschouw afzuigkap is bevestigd aan de keukenwand en is geheel zichtbaar. Deze afzuigkap wordt dus zeker gezien! Een wandschouw afzuigsysteem is een van de meest gekochte afzuigkappen. Hij is goedkoper in prijs en in veel variaties te verkrijgen. Daardoor past hij bij alle keukenstijlen. Doordat de afzuigkap in het oog is geplaatst, is deze kap niet zo snel voor een minimalistische keuken aan te raden.

Tip: Heb je een keukeneiland? Plaats dan een eilandschouwkap, dit staat het mooiste boven een kookeiland en ziet er strak uit in het midden van de keuken. Een eilandschouwkap heeft dezelfde insteek als de wandschouw afzuigkap, maar hoeft niet bevestigd te worden aan de muur!

Onderbouw afzuigkap

Onderbouw afzuigkappen worden gemonteerd onder een keukenkast en zijn deels zichtbaar. Ze hebben geen zichtbare schouw en beschikken doorgaans over minder afzuigcapaciteit dan een afzuigkap die zich boven het fornuis of de kookplaat bevindt. De onderbouw afzuigkap is handig in kleinere keukens waarbij de benodigde afzuigcapaciteit lager ligt.

De juiste afzuigkap voor jouw keuken
De juiste afzuigkap voor jouw keuken

Kookplaat met afzuigmodule

Een van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van afzuigsystemen is de kookplaat met ingebouwde afzuigmodule. Met deze optie hoef je alleen nog een kookplaat aan te schaffen. Een aparte afzuigkap is niet meer nodig. Een echte uitvinding en toekomst bestendig. Ideaal voor een strakke, minimalistische keuken. Hij heeft wel een hoger prijskaartje. Bekijk ons aanbod voor een kookplaat met afzuigmodule hier.

Plafond unit

De plafond unit is een (vaak geïntegreerde) afzuigmodule die boven de kookplaat of het gasfornuis is bevestigd. Wanneer deze afzuigkap is ingebouwd is deze bijna onzichtbaar. De kap steekt niet uit met betrekking tot de de rest van het plafond. Ook deze afzuigkap is zeer minimalistisch en past in principe in iedere keuken. Bekijk hier het aanbod plafond afzuigunits

Inspiratiemagazine

Advies bij Keukenstunter

Wil je graag deskundig advies over afzuigsystemen of wil je inspiratie opdoen op het gebied van keukenapparatuur? Kom dan eens langs in één van onze showrooms door heel Nederland. Of maak een persoonlijke afspraak bij één van onze keukenspecialisten. Download ons gratis inspiratiemagazine, om thuis alvast wat inspiratie op te doen.

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

AEG
Bosch
Boretti
NEFF
Dekker
Electrolux
Novy
ATAG
Pelgrim
Lanesto
Etna
Siemens

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.