Tips voor een zwevend aanrechtblad

Tips voor een zwevend aanrechtblad

Tips!

Is een zwevend aanrechtblad iets voor jou? Een zwevend aanrechtblad zweeft als het ware iets boven de rest van het aanrecht uit. Veel moderne keukens hebben deze toevoeging. Het aanrecht zweeft niet echt, maar dat lijkt zo door de ruimte tussen het blad en de bovenste lades. Benieuwd of een zwevend aanrechtblad iets voor jouw keuken is? Lees dan meer over de voordelen van een zwevend aanrechtblad.

Wat is een zwevend aanrechtblad?

Een zwevend aanrechtblad zweeft optisch boven de rest van het aanrecht. Wanneer dit wordt toegevoegd krijgt de keuken niet alleen een modernere uitstraling, maar lijkt deze ook een stuk ruimer.

De voordelen van een zwevend aanrechtblad

Een zwevend aanrechtblad ziet er in eerste instantie al mooi en netjes uit, maar heeft daarnaast nog meer andere voordelen. Een zwevend aanrechtblad heeft de volgende voordelen ten opzichte van een ‘normaal’ aanrechtblad. Wij sommen ze even kort voor je op.

  • Moderne look: een keuken met zwevende elementen geeft jouw keuken een moderne look. De strak afgewerkte randen zijn ideaal als je een stijlvolle keuken wilt creëren.
  • Laat jouw keuken ruimer ogen: een keuken oogt ruimer door zwevende aspecten toe te voegen.
  • Volgens de laatste trends: welk inspiratiemagazine je ook openslaat of waar je ook kijkt op Pinterest, je ziet zwevende aanrechtbladen. Ze zijn zeer populair onder keukenkopers.
  • Verkrijgbaar in veel verschillende keukenstijlen: vanwege de populariteit van een zwevend aanrechtblad is er inmiddels veel keuze in kleur en materiaal.
Tips voor een zwevend aanrechtblad

Combineer aanrechtblad met een kookeiland

Een kookeiland is een populair keukenelement dat niet alleen ruimte inneemt, maar ook optisch ruimte creëert. Een kookeiland of keukeneiland in combinatie met een zwevend aanrechtblad is daarmee een uitermate goede combinatie. Stijlvol, modern en ruimtelijk tegelijkertijd. Op het keukeneiland kan je gemakkelijk kiezen waar je jouw keukenapparatuur wil installeren. Misschien wil je het fornuis op het kookeiland installeren of juist op het vast gedeelte van de keuken. Zo kan je van het keukeneiland een bar maken. Met een zwevend aanrechtblad straalt de bar luxe uit.

Tip: Wil je nog meer luxe toevoegen? Plaats dan een LED-strip onder het aanrecht. Doordat het aanrechtblad zweeft kun je er gemakkelijk LED-strips onder plaatsen als keukenverlichting voor de lades. Dit biedt extra luxe en versterkt het zwevende effect.

Meer informatie over jouw nieuwe keuken?

Heb je vragen of wil je graag deskundig advies ontvangen over jouw nieuwe keuken? Twijfel niet langer en kom langs in een Keukenstunter vestiging naar keuze. Onze keukenspecialisten staan altijd klaar om je te helpen met vragen en kunnen je helpen om je keuken zo luxe en efficiënt mogelijk in te richten. Direct online mijn afspraak inplannen. Wil je eerst thuis inspiratie opdoen, download dan ons gratis inspiratiemagazine om te kijken of een zwevend aanrechtblad ook in jouw keuken goed staat.

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

Novy
Etna
AEG
NEFF
Electrolux
ATAG
Pelgrim
Dekker
Boretti
Lanesto
Siemens
Bosch

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.