Moderne keuken met zwevende keukenkasten

Moderne keuken met zwevende keukenkasten

Keukenindeling

Het is een populaire keukentrend van dit moment; zwevende keukenkasten. Vooral wanneer je kiest voor een moderne en strakke keuken kom je dit snel tegen. Dit komt omdat zwevende keukenkasten veel ruimte creëren. Heb je dus niet heel veel ruimte in de keuken, dan is dit een goede optie voor jou! Benieuwd of het iets voor jou is? Lees dan verder!

Zwevende keukenkasten, hoe wordt dat vastgezet?

Om de kasten vrij boven de grond te laten zweven, is een stevige muur met voldoende draagvlak nodig. En dat ook het juiste bevestigingsmateriaal gebruikt wordt, is natuurlijk ook belangrijk voor zwevende keukenkasten. Omdat de kasten zelf natuurlijk recht moeten hangen, maar ook al het keukengerei moet kunnen dragen. Het uitzoeken hiervan kan soms best wel ingewikkeld zijn. Kom daarom bij voorkeur even langs in een van onze showrooms om advies te vragen. Onze keukenspecialisten helpen je graag.

Ruimtelijk effect met zwevende keukenkasten

Droom je van een ruime keuken, maar beschik je niet over een grote ruimte? Dan kan een keuken met zwevende keukenkasten de oplossing voor jou bieden. Omdat deze deels ingebouwd en aan de muur bevestigd worden, heb je geen poten meer onder de keukenkasten. Dit geeft direct een ruimtelijk effect. Echt ideaal wanneer je een kleinere keuken groter wilt laten lijken.

Wil je graag kijken of zwevende keukenkasten goed in jouw ruimte passen? Vraag dan een gratis 3D ontwerp aan. Onze specialisten ontwerpen graag jouw droomkeuken in 3D. Breng jouw ideeën tot werkelijkheid en laat je verrassen. Geef je wensen door en wij gaan voor je aan de slag. Plan meteen een afspraak of kom langs in een van onze winkels!

Praktisch en hygiënische moderne keuken

Naast dat zwevende keukenkasten je kamer ruimtelijker laat ogen, maakt het alles ook een stukje schoner! Omdat je onder de keukenkasten geen poten of andere obstakels hebt, kan je hier makkelijk met de stofzuiger of dweil onder. Ideaal dus, je bent zo klaar met het schoonmaken van je keuken!

Moderne keuken met zwevende keukenkasten
Inspiratiemagazine

Zwevende keukenkasten van Keukenstunter

Wil je graag deskundig advies over zwevende keukenkasten of wil je inspiratie opdoen op het gebied van keukenkasten? Kom langs in één van onze luxe Keukenstunter showrooms bij jou in de buurt, of vraag ons gratis inspiratiemagazine aan. Je kunt ook altijd een afspraak maken met één van onze keukenspecialisten.

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

Bosch
Siemens
Etna
Boretti
NEFF
ATAG
Pelgrim
AEG
Electrolux
Dekker
Lanesto
Novy

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.