Keukentrend 2021 de zwarte keuken

Keukenstijl de zwarte keuken

Keukenstijlen

De zwarte keuken

Één van DE keukentrends is de zwarte keuken. Waar de kleur zwart vroeger nogal “gedurft” was, heeft de kleur zich inmiddels sterk bewezen. Industrieel, stoer, chique en tijdloos. Een zwarte keuken heeft het allemaal. Lees hier meer over deze trendy keukenstijl en hoe je ze in iedere keukenstijl kunt combineren.

Zwarte keuken combinaties

De ene zwarte keuken is de andere niet. Zo kun je gaan voor all black, maar ook voor zwarte accenten of zwart gecombineerd met bijvoorbeeld wit. Het grote voordeel van zwart: je kunt het als één van de beste kleuren combineren met andere tinten en materialen. Ook qua afwerking is er ruim keuze.

Een zwarte keuken in een Scandinavische keukenstijl

Een unieke eigenschap van een zwarte keuken, is het feit dat deze in iedere gewenste keukenstijl te implementeren is. Houd je van Scandinavische keukens? Combineer dan een zwarte keuken met echte stenen aan de achterwand of houten planken. Zorg tevens voor voldoende lichtinval in de keuken voor een fris effect.

Een zwarte keuken in een industriële keukenstijl

Houd je meer van industrieel? Ook dan is de combinatie met ruw afgewerkt hout en stenen een perfecte optie. Werk ook met losse planken tegen de muur. Qua afwerking is mat zwart een goede keuze samen met metalen accenten. Maak de keuken af met felgroene (hang)planten.

Een zwarte keuken in een moderne keukenstijl

Ben jij liefhebber voor een moderne/minimalistische keuken? Kijk dan eens naar de optie om voor een volledig greeploze en hoogglans zwarte keuken te gaan. Prachtig in combinatie met bijvoorbeeld een hoogglans wit werkblad.

Keukentrend 2021 de zwarte keuken

Een zwarte keuken in een landelijke keukenstijl

Wie zegt dat zwart niet landelijk is? Je moet het alleen goed combineren. Kies voor een mooi lichthouten werkblad en combineer dit met matzwarte keukenkastjes en keukenlades. Zet er een mooi gasfornuis in als eyecatcher en kies voor sierlijke kranen en handgrepen. Als kers op te taart maak je het af met in het zicht hangende pannen en spatels of een grote snijplank.

Zwarte keuken schoonmaken

Net als andere keukens, dien je je zwarte keuken goed te onderhouden. De mate van onderhoud licht sterk aan de soort afwerking die je kiest. Ga je voor greeploos? Dan zul vaker de kastjes moeten schoonmaken. Stof? Dat zie je meer bij hoogglans zwarte keukens. Net als vinger- en vetvlekken. Deze maak je overigens gemakkelijk schoon door middel van een vochtige doek. Vraag één van onze keukenspecialisten, als je meer informatie wilt over het onderhoud.

Keukenstunter als jouw adviseur

Wil je een zwarte keuken, maar weet je nog niet hoe die precies moet worden? Geen probleem! We komen bij je langs. Zo kunnen we je het best mogelijke advies geven en bijkomend voordeel: gelijk de maten opnemen. Laat een van onze keukenspecialisten een gratis 3D ontwerp van jouw zwarte droomkeuken maken. Zo kun je precies zien hoe deze eruit komt te zien. Maak een afspraak aan huis.

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

Dekker
Bosch
Inventum
Lavanto
Novy
ATAG
Pelgrim
Boretti
Siemens
Etna
NEFF

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.