Betonstuc in de keuken is het iets voor jou

Betonstuc in de keuken is het iets voor jou

Keukenstijlen

Betonstuc in de keuken is een van de populairste trends in de keuken. De stoere en natuurlijke uitstraling is voor velen zeer aantrekkelijk. Maar is het ook iets voor jou? Daar kom je achter in dit inspiratielog. Al je vragen over betonstuc in de keuken worden hier beantwoord. Lees dus snel verder!

Wat is betonstuc?

Betonstuc is een mortel van cement, fijne betondeeltjes en hars. Deze stuc wordt meestal gemixt en aangebracht door een stukadoor. Het laagje betonstuc dat wordt aangebracht is heel erg dun, meestal rond de twee of drie millimeter. Doordat deze laag zo dun is, droogt de stuc heel snel op en ontstaat er een beton achtige uitstraling op je wand of vloer. Als je een beschermende impregneer laag toevoegt is de stuc volledig beschermt tegen water of vuil.

Wat zijn de voordelen van betonstuc in de keuken?

Wij sommen de belangrijkste voordelen van betonstuc even voor je op.

  • Multi toepasbaar: Omdat betonstuc uit een heel dun laagje bestaat is het mogelijk om betonstuc bijna overal toe te passen. Denk hierbij aan de wanden, de vloer maar ook het aanrechtblad, keukenkastjes en meer.
  • Trendy en tijdloos: De betonlook is niet alleen trendy maar ook nog eens tijdloos. Door haar natuurlijke uitstraling kun je ontzettend goed combineren met betonstuc, past deze stuc in alle keukens en kun je gaan voor een andere stijl zonder de basis van de keuken te hoeven veranderen. Dit combineert dus ook goed met alle keukenapparatuur.
  • Verschillende kleuren beton: Met betonstuc valt goed te variëren. Er zijn veel verschillende kleuren beschikbaar, zoals roest bruin, donkergroen, donkerblauw en natuurlijk grijs. Daarmee combineert het makkelijk met verschillende keukenstijlen.
  • Betonstuc is makkelijk te onderhouden: Doordat betonstuc geen voegen heeft is de oppervlakte met betonstuc gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast, als de stuc eenmaal geïmpregneerd is, wordt deze ook niet snel vies.
Betonstuc in de keuken is het iets voor jou
Betonstuc in de keuken is het iets voor jou

Wat zijn de nadelen van betonstuc in de keuken?

Betonstuc heeft weinig nadelen. Maar er zijn toch een paar punten die je mee kunt nemen bij het maken van een beslissing of je betonstuc in de keuken wil of niet.

  • Geen bijtende middelen: Het gebruik van chloor is niet goed voor de beschermende laag van de betonstuc en kan vlekken opleveren, houd hier dus rekening mee en vraag onze specialisten naar de juiste behandelingsmiddelen.
  • Niet voor iedereen: De betonlook is niet voor iedereen, wil je zeker weten of het bij jou past? Vraag dan in één van onze keuken showrooms om een gratis 3D ontwerp. Nu mijn gratis 3D ontwerp inplannen

Is betonstuc in de keuken iets voor jou?

Onze keukenspecialisten staan altijd klaar om je te helpen met vragen over je keuken. Ze kunnen je daarnaast ook helpen om je keuken zo luxe en efficiënt mogelijk in te richten. Wil je wat inspiratie opdoen voor jouw keuken? Download dan het gratis inspiratiemagazine. Of kom naar een van onze winkels! We zien je snel.

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

Siemens
Dekker
Novy
Electrolux
AEG
Boretti
Bosch
ATAG
Pelgrim
NEFF
Etna
Lanesto

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.