Haal de winter sfeer in uw keuken

Haal de wintersfeer in jouw keuken

Tips!

In de winter is de keuken een plek waar volop geleefd wordt. In de keuken is het behaaglijk en warm, een gezellige plek om met de hele familie het kerstdiner voor te bereiden. Het is dan wel belangrijk dat jouw keuken klaar is voor de strenge winter. Daarom hier een aantal tips om jouw keuken winter klaar te maken.

Controleer de keuken

Het is aan te raden om jouw keuken en de keukenapparatuur volledig te controleren op gebreken en mankementen. Kijk in de winter daarom regelmatig alles na. Denk daarbij aan de afvoer van je spoelbak en vaatwasser, loszittende scharnieren of grepen en zelfs de toestand van de stopcontacten. Deze controles voorkomen slijtage en lekkage.

Kerstsfeer in de keuken

Een dennenboom geeft jouw keuken dat extra beetje sfeer in de winter. Je kunt natuurlijk gewoon je kerstboom in de keuken zetten, maar het kan ook anders. Doe bijvoorbeeld dennentakken in een vaas in plaats van bloemen, een paar rode accessoires erbij en het geeft de keuken meteen een andere sfeer. Er bestaan ook leuke kransen van dennentakken, leuk voor op tafel of voor het keukenraam. Daarnaast zijn kerstbomen ook verkrijgbaar in kleine varianten. Het staat heel gezellig in jouw keuken en je kunt de boom versieren met een kort lichtsnoer en kleine kerstballen of nep sneeuw.

Kruiden in de keuken

In de winter heb je minder aan je groentetuin. Haal daarom de lekkerste kruiden of mooiste bloemen gewoon naar binnen. Veel kruiden kunnen prima binnen groeien, zolang ze maar voldoende daglicht hebben. Zet ze daarom bijvoorbeeld in je vensterbank. Daarnaast kun je ze meteen gebruiken in lekkere gerechten zonder eerst naar buiten te hoeven door de kou.

Haal de winter sfeer in uw keuken

Keukenverlichting

Rond de donkere winterdagen is keukenverlichting ontzettend belangrijk. Het brengt veel sfeer en warmte in huis. Nu hoef je voor gezellige verlichting niet meteen hele nieuwe verlichting te kopen maar je kan je keuken door middel van kleine veranderingen al heel gezellig maken. Kies bijvoorbeeld voor een andere kleur licht dan wit, ga voor een gele of oranje kleur. Deze kleuren stralen meer warmte en gezelligheid uit. Daarnaast zijn een aantal kaarsen op de keukentafel of het keukeneiland natuurlijk altijd een goed idee. Kaarsen geven een echt winters gevoel en je kunt ze in alle vormen, kleuren en geuren kopen.

Wintersfeer bij Keukenstunter

Kom langs bij een Keukenstunter vestiging bij jou in de buurt en ontdek hoe je jouw keuken winter klaar kunt maken. Je hoeft natuurlijk niet alles te wijzigen in de keuken, maar kleine veranderingen kunnen al een groot verschil maken. Vraag advies aan onze keukenspecialisten of kijk rustig rond in onze uitgebreide showrooms. Wil je zeker weten dat er een specialist voor je klaar staat op een bepaalde datum en tijd? Maak dan alvast een afspraak. Je kan ook inspiratie opdoen in ons gratis inspiratiemagazine.

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

AEG
Siemens
Etna
NEFF
Dekker
Boretti
ATAG
Bosch
Pelgrim
Novy
Electrolux
Lanesto

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.