De beste vloer voor in jouw keuken

De beste vloer voor in jouw keuken

Keukenindeling

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken vloer? Dan is de keuze bij Keukenstunter reuze. En het is niet makkelijk om daar een, twee, drie een keuze in te maken. Wij helpen je met het uitkiezen van jouw nieuwe keukenvloer. Lees snel verder op onze inspiratiepagina!

Waar moet je rekening mee houden?

Een vloer in de keuken is iets waar je goed over na moet denken. Er wordt namelijk in een keuken geleefd, het is misschien wel het gedeelte van het huis waar je het meeste bent. Daarnaast moet de keukenvloer ook goed bestand zijn tegen koken, zo kunnen er wel eens vetvlekken op komen tijdens het koken, of waterdruppels. Om deze redenen hoef je geen genoegen te nemen met het minste. Wij helpen jou met een lijstje met de belangrijkste punten om rekening mee te houden.

1. Mooi én praktische keuken

Het is een illusie dat je altijd moet kiezen voor mooi óf praktisch. In een keuken wordt gemorst, gekruimeld en geknoeid op de vloer. De keukenvloer moet dus praktisch zijn, en makkelijk schoon te maken zijn. Maar aan de andere kant ben je ook vaak te vinden in jouw keuken en mag je niet bezuinigen op de uitstraling van jouw keukenvloer. Er bestaan genoeg opties dus jouw mooie én praktische keuze zit daar ook sowieso tussen!

2. Keukenvloer makkelijk te onderhouden

De keuken is een plek waar geleefd wordt. Het onderhouden van de keuken moet dus geen dagtaak zijn, anders blijf je bezig. Het helpt om te kiezen voor een vloer die gemakkelijk te stofzuigen en te dweilen is. Daarnaast is kiezen voor een duurzaam materiaal ook verstandig, zo gaat je vloer lang mee!

3. Materialen van een keukenvloer

Ten slotte de materialen, je kunt uit veel verschillende keukenvloeren kiezen. Wij noemen de bekendste en hun eigenschappen even kort voor je op.

  • PVC vloer: Dit is een super makkelijk onderhoudbaar materiaal, vandaar dat PVC behoort in het rijtje van populairste keukenvloeren. PVC wordt gemakkelijk en naadloos gelegd en is verkrijgbaar in vele kleuren.
  • Natuursteen keukenvloer: Bij natuursteen kun je denken aan graniet, marmer of bijvoorbeeld hardsteen. Natuursteen is uniek en zeer duurzaam. Bij een natuurstenen vloer moet je wel rekening houden dat niet alle schoonmaakmiddelen te gebruiken zijn op de vloer. Deze soort keukenvloer is dus wat lastiger in onderhoud.
  • Keramische tegels in de keuken: Keramiek is gevarieerd en gemakkelijk in onderhoud. De keramische tegel is daarnaast een super goede geleider voor vloerverwarming en beschikbaar voor ieder budget.
  • Houten keukenvloer: Een houten vloer is niet geheel onderhoudsvrij en vereist enig werk. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat op een houten keukenvloer eerder vlekken te zien zijn. Maar het geeft wel een prachtige warme uitstraling aan jouw keuken. Vooral voor de woonkeuken is hout een prachtige toevoeging.
De beste vloer voor in jouw keuken

Meer informatie over jouw nieuwe keukenvloer?

Heb je vragen of wil je graag deskundig advies ontvangen over jouw nieuwe keukenvloer? Zoals meer informatie over de verschillende soorten keukenvloeren? Twijfel niet langer en kom langs in een Keukenstunter vestiging naar keuze.

Onze keukenspecialisten staan altijd klaar om je te helpen met vragen en kunnen je helpen om je keuken zo luxe en efficiënt mogelijk in te richten. Daarnaast kunnen onze keukenspecialisten jou heel goed adviseren welke keukenvloer er perfect in jouw huis past. Maak online een afspraak, of kijk eerst in ons inspiratiemagazine.

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

Boretti
Novy
Bosch
Lanesto
Dekker
ATAG
Electrolux
Pelgrim
AEG
Siemens
NEFF
Etna

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.