De beste vloer voor in jouw keuken

De beste vloer voor in jouw keuken

Keukenindeling

Ben je opzoek naar een nieuwe keuken vloer? Dan is de keuze reuze. En het is niet makkelijk om daar een, twee, drie een keuze in te maken. Wij helpen je met het uitkiezen van jouw nieuwe keuken vloer. Lees snel verder!

Waar moet je rekening mee houden?

In een keuken word geleefd, het is misschien wel het gedeelte van het huis waar je het meest bent. Daarom hoef je geen genoegen te nemen met het minste. Wij helpen jou met een lijstje met de belangrijkste punten om rekening mee te houden.

1. Mooi én praktisch

Het is een illusie dat je altijd moet kiezen voor mooi óf praktisch. In een keuken wordt gemorst, gekruaaimeld en geknoeid de vloer moet dus praktisch en makkelijk schoon te maken zijn. Maar aan de andere kant ben je ook vaak te vinden in jouw keuken en mag je niet bezuinigen in de uitstraling van jouw keuken vloer. Er bestaan genoeg opties dus jouw mooie én praktische keuze zit daar ook sowieso tussen!

2. Makkelijk te onderhouden

De keuken is een plek waar geleefd wordt. Het onderhouden ervan moet dus geen dagtaak zijn, anders blijf je bezig. Het helpt om te kiezen voor een vloer die gemakkelijk te stofzuigen en te dweilen is. Daarnaast is kiezen voor een duurzaam materiaal ook verstandig, zo gaat je vloer lang mee!

3. Materialen

Ten slotte de materialen, je kunt uit veel vloeren kiezen. Wij noemen de bekendste en hun eigenschappen even kort voor je op.

  • PVC: Dit is een super makkelijk onderhoudbaar materiaal, vandaar dat PVC behoort in het rijtje van populairste keuken vloeren. PVC wordt gemakkelijk en naadloos gelegd en is verkrijgbaar in vele kleuren.
  • Natuursteen: Bij natuursteen kun je denken aan graniet, marmer of bijvoorbeeld hardsteen. Natuursteen is uniek en zeer duurzaam.
  • Keramische tegels: Keramiek is gevarieerd en gemakkelijk in onderhoud. De keramische tegel is daarnaast een super goede geleider voor vloerverwarming en beschikbaar voor ieder budget.
  • Hout: Een houten vloer is niet geheel onderhoudsvrij en vereist enig werk. Maar het geeft wel een prachtige warme uitstraling aan jouw keuken. Vooral voor de woonkeuken is hout een prachtige toevoeging.
De beste vloer voor in jouw keuken

Meer informatie over jouw nieuwe keuken vloer?

Heb je vragen of wil je graag deskundig advies ontvangen over jouw nieuwe keuken? Twijfel niet langer en kom langs in een Keukenstunter vestiging naar keuze.

Onze keukenspecialisten staan altijd klaar om je te helpen met vragen en kunnen je helpen om je keuken zo luxe en efficiënt mogelijk in te richten.

 

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

Dekker
Inventum
NEFF
Pelgrim
Siemens
Bosch
Lavanto
AEG
Boretti
ATAG
Etna

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.