Alle voordelen van een kokendwaterkraan op een rij

De kokendwaterkraan biedt vele voordelen en word vaak gekozen wanneer men een nieuwe keuken aan het inrichten is. Is dit ook iets voor jouw keuken? Hierbij de kans om je helemaal te verdiepen in de wereld van de kokendwaterkraan.

Keukenstunter - kokendwaterkraan

Hoe werkt een kokendwaterkraan?

Een kokendwaterkraan zorgt ervoor dat je binnen een enkele seconden kokend water kunt krijgen uit je normale kraan. Dit kan door de kokendwaterboiler die zich onder de kraan bevindt. In deze boiler wordt het water op hoge temperatuur en onder hoge druk bewaart zodat je altijd snel kokend water kunt gebruiken.

Is zo’n kraan dan niet erg duur?

Nou, dat valt alles mee. Dit komt omdat de meeste mensen toch geen warmteleiding van de CV naar de keuken hebben. Er moet dan sowieso een boiler worden geplaatst en dat is een grote kostenpost.  Vergelijk de opties met een keukenadviseur.

kokendwaterkraan

Hoe zit het met de veiligheid?

Kokendwaterkranen zijn erg veilig omdat ze niet zomaar aan te draaien zijn. Vaak zit er een kinderslot op zodat je dochter of zoon niet zomaar zijn of haar handen wast met kokend water. Daarnaast is het veiliger dan een pan of waterkoker die snel om kunnen vallen.

Stijlvol

Omdat de kokendwaterkraan zo populair is, is deze in diverse designs te verkriijgen. Ben je benieuwd naar ons assoritment 3-in-1 waterkranen?  Maak een afspraak in onze showroom. 

Duurzaam

Ten slotte is een kokendwaterkraan preciezer in de hoeveelheid water die je nodig hebt. Je hebt nooit te veel water en verspilt daarom weinig. Daarnaast verspil je ook geen gas of elektriciteit met het koken van te veel water!

Daarnaast verbruikt de kokendwaterkraan helemaal niet veel energie. Het water wordt op kooktemperatuur bewaart en hoeft dus niet iedere keer opnieuw opgewarmd te worden. Ten slotte kun je de boiler vaak uitzetten als je de kokendwaterkraan lange tijd niet gebruikt, bijvoorbeeld wanneer je op vakantie bent!

Meer informatie en inspiratie van Keukenstunter!

Heb je vragen of wil je graag deskundig advies ontvangen over keukenkranen? Twijfel niet langer en kom langs in een Keukenstunter vestiging naar keuze.

Onze keukenspecialisten staan altijd klaar om je te helpen met vragen en kunnen je helpen om je keuken zo duurzaam mogelijk in te richten.

Inspiratiemagazine

Meer informatie over slimme keukens bij Keukenstunter

Heb jij hulp nodig bij het kiezen van jouw nieuwe droomkeuken met smart functies? Maak dan nu een persoonlijke video- of thuisafspraak onze keukenspecialisten helpen je graag! Download ook ons gratis inspiratiemagazine, zo kun je thuis alvast inspiratie opdoen.

 

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

Siemens
Dekker
Pelgrim
Boretti
Lavanto
NEFF
Etna
Bosch
ATAG
Inventum
AEG

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.