Opbergmogelijkheden keuken

Opbergmogelijkheden keuken

Keukenindeling

De keuken wordt dagelijks door het gehele gezin gebruikt en is daarnaast ook een plek waar bijna iedereen ruimte te kort komt. Want naast het voor de hand liggende koken is de keuken ook een plek waar huiswerk gemaakt wordt, waar het hele gezin samen komt en waar geknutseld wordt. Gelukkig worden er steeds meer slimme oplossingen bedacht om meer opbergruimte te creëren.

1. Opberglades

Opberglades zijn efficiënter dan opbergkasten, met lades kun je meer ruimte benutten dan met kasten. Daarnaast bevatten lades vaak verborgen opbergsystemen, denk aan besteklades of bordenhouders.Op deze manier heb je niet per se lades nodig voor bijvoorbeeld bestek en pannen maar kun je deze 2 combineren.

2. 2-in-1 apparaten

Keukenapparatuur wordt steeds groter, maar je kunt dan ook steeds meer apparatuur met elkaar combineren. Er bestaan bijvoorbeeld ovens waar ook een magnetron en zelfs een toaster is ingebouwd. Ook op koelen en vriezen kun je ruimte besparen. Om ruimte te besparen met je koelkast, kan je bijvoorbeeld een koelkast nemen met een ingebouwd vrieselement. Daarnaast zijn er koelkasten in verschillende soorten en maten, je kan ook een kleine koelkast nemen wanneer je daar genoeg aan hebt.

Heb je toch niet genoeg ruimte in de vriezer en wil je wel een complete vriezer aanschaffen? Plaats de vriezer dan in de bijkeuken of garage om ruimte te besparen.

3. Houten planken

Verrijk jouw keuken met houten planken boven het aanrecht. Je kunt hier veel potten en pannen kwijt die tijdens het koken dan ook nog eens binnen handbereik liggen. Een aantal planken boven jouw werkblad is niet alleen praktisch maar geeft ook een gezellige en huiselijke sfeer aan de keuken. Het enige nadeel van deze tip is dat jouw keukengerei open en bloot ligt en dus niet verstopt in een kastje. Dit kan zorgen voor meer stof op je keukenspullen, of dat het er rommelig uitziet. Probeer het daarom zo geordend mogelijk te houden voor het beste resultaat!

Opbergmogelijkheden keuken

4. Plintlades

Voor de echte ruimte winnaars zijn er plint lades. Deze lades lijken op een plint onder aan de keuken meubelen maar het zijn daadwerkelijk lades om jouw keuken benodigdheden in op te bergen. Deze lades zijn ideaal om zware keukenspullen in op te bergen. Sommige zijn zelfs diep genoeg om een bierkrat in op te bergen. Verstop de spullen achter de plintlades die je niet zo vaak nodig hebt, deze zijn namelijk misschien wat moeilijker te bereiken achter een plintlade.

Opbergmogelijkheden bij Keukenstunter

Bij Keukenstunter verkopen wij alle praktische keuken meubels om jouw keuken zo efficiënt mogelijk in te richten. Daarnaast geven wij jou graag advies over de verschillende mogelijkheden in jouw keuken! Kom langs in een van onze showrooms of maak alvast een afspraak online. Wil je van tevoren inspiratie opdoen? Download dan alvast ons inspiratiemagazine.

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

ATAG
Pelgrim
Electrolux
Dekker
NEFF
Lanesto
Novy
Siemens
AEG
Etna
Bosch
Boretti

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.