De keukentrends van 2021

De keukentrends voor 2024

Keukenstijlen

Zin om een nieuwe prachtige keuken uit te kiezen? De afgelopen periode hebben wij mogelijke trends in de gaten gehouden en uiteindelijk vier van deze trends gekozen als dé trends voor dit jaar. Doe inspiratie op aan de hand van deze keukentrends en vind jouw nieuwe droomkeuken in één van onze showrooms.

Natuurlijke materialen in de keuken

We gaan steeds meer aandacht besteden aan een duurzaam leven, en daar hoort natuurlijk ook een duurzame keuken bij. Die gemaakt is met natuurlijke materialen als, steen, hout en/of marmer. We zien het eigenlijk steeds vaker, marmer in de keuken. Dit is ook niet zo gek, het is prachtig en straalt vaak veel luxe en warmte uit. Gebruik marmer bijvoorbeeld voor je werkblad en achterwand en breng wat messing accenten aan in de keuken, dit is prachtig!
Is marmer niet helemaal jouw ding? Ga dan voor een houten keuken. Het voordeel van een houten keuken is dat het veelzijdig is en dus in veel keukenstijlen gebruikt kan worden. Maar het haalt zeker warmte in huis!

Slimme en duurzame keukenapparatuur

Alvast de oven aanzetten voordat je naar huis rijdt? Of vanuit je bed alvast je kopje koffie zetten? Even de koelkast in kijken tijdens het boodschappen doen? Tegenwoordig kan het. Heb je interesse in keukenapparatuur dat slim is, en waar jij makkelijk gebruik van kunt maken? Onze keukenspecialisten in onze winkels helpen en adviseren je graag.
Maar naast dat de keukens slim worden, zijn er ook nieuwe technologieën die vaak ook hand in hand gaan met duurzaamheid, omdat deze producten meestal energiezuiniger gemaakt worden. Denk bijvoorbeeld eens aan inductiekookplaat met een geïntegreerde afzuiger. Hierbij heb je geen last meer van die grote lompe afzuiger. Omdat dit soort afzuigsysteem (meestal) niet zichtbaar is, past het in iedere keukenstijl. Zeker mooi als je een kookplaat op jouw keukeneiland wilt hebben.
Maar naast dat deze afzuiger erg mooi is, heeft het praktisch gezien ook nog eens veel voordelen. De afzuiging van onderaf werkt namelijk simpelweg beter en duurzamer. Doordat de afstand van de pan naar het afzuigsysteem kleiner is, is hier minder energie voor nodig. Wil je meer informatie over een geïntegreerd afzuigsysteem? Lees dan het blog over een geïntegreerd afzuigsysteem

De keukentrends van 2021
De keukentrends van 2021

Jouw keuken staat centraal

Keukens zijn al lange tijd niet alleen gemaakt om in te koken. Het is een ruimte waar iedereen graag samenkomt. Afgelopen jaren zagen we de woonkeuken steeds vaker, en wij denken dat dit de aankomende jaren alleen nog maar meer zal toenemen. Doordat de keuken en woonkamer verbonden zijn met elkaar creëer je één grote ruimte in plaats van twee afgesloten losse ruimtes. Dit zorgt ervoor dat jouw gehele woonkamer/keuken direct een stuk ruimer lijkt. Benieuwd naar alle voordelen van een woonkeuken? Lees dan het blog over de voordelen van een woonkeuken.

Donkere keukens

Wat de afgelopen jaren ook al een groeiende keukentrend was, is de ‘zwarte keuken’. Mensen durven steeds vaker voor zwart of andere donkere kleuren te kiezen in de keuken. De zwarte keuken blijft prachtig en tijdloos en is perfect te combineren met verschillende materialen en kleuren. Zeker een mat zwarte keuken straalt heel veel luxe uit, en wordt echt een blikvanger in jouw huis. En omdat de meeste keukenapparaten ook zwart zijn, gaat dit mooi op in de rest van de keuken.

De keukentrends bij Keukenstunter

Heb je vragen of wil je meer weten over de keukentrends van dit jaar? Twijfel niet langer en kom langs in een Keukenstunter vestiging naar keuze. Onze keukenspecialisten staan altijd klaar om je te helpen met vragen of kunnen jou helpen met het vinden van inspiratie. Maak een afspraak of kom gewoon even binnen lopen. Wil je van tevoren eerst thuis inspiratie opdoen? Download dan het gratis inspiratiemagazine van Keukenstunter. Wij zien je snel in een van onze winkels!

De keukentrends van 2021
Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

Siemens
Novy
Lanesto
ATAG
NEFF
Pelgrim
Electrolux
AEG
Bosch
Dekker
Boretti
Etna

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.