Je leest hier alles over inbouw ovens

Je leest hier alles over inbouw ovens

Keukenindeling

Er bestaan geen keukens zonder oven. Je gebruikt de oven om heerlijke gerechten mee te maken, zoals lekkere stoofpotjes, taarten te bakken of om kip te braden. Dan is de keuze uit tientallen inbouw ovens niet zo gemakkelijk. 

Inbouw ovens

Steeds vaker kiest men voor een inbouw oven. Inbouw ovens zijn modern en strak omdat ze niet uitsteken maar ingebouwd zijn in een meubel of een keukenwand. Als je de mogelijkheid hebt is het dus aan te raden om te kiezen voor zo’n soort oven. Wij helpen je in dit blog om te kiezen tussen verschillende soorten inbouw ovens.

Elektrische oven

Met de elektrische oven kun je heel specifiek de temperatuur instellen. Het opwarmen van die temperatuur kan wel wat tijd in beslag nemen, maar dan bak je wel op perfecte graad. De elektrische oven is om die reden perfect om te bakken.

Heteluchtoven

Bij een heteluchtoven wordt de warme lucht vanaf boven geleidelijk door de gehele oven verspreid. Je oven warmt daardoor sneller op. Een nadeel is wel dat het snel te hard kan gaan met deze oven, stel hem dus niet te warm in, om een verbrande taart te voorkomen!

Stoomoven

De stoomoven stoomt het eten gaar. Dit heeft als groot voordeel dat alle vitamines en voedingsstoffen behouden blijven, de basis van een gezonde maaltijd. Daarnaast scheelt het je ook bergen met tijd. Alles kan gewoon de oven in en je hebt er bijna geen omkijken naar. Ideaal voor de drukke huishoudens, waar koken nu eenmaal tijdrovend is.

Tip: Wil je meer weten over de stoomoven? Lees dan ons uitgebreide blog over de stoomoven, je ontdekt hier nog veel meer voordelen!

Combi-oven

De combi-oven, of ook wel combimagnetron, is zeer populair. Het scheelt ruimte, je kunt namelijk in hetzelfde apparaat verwarmen, grillen, bakken, koken, of snel een maaltijd ontdooien. Daar bovenop scheelt het ook nog eens in het budget, je hoeft namelijk geen magnetron meer aan te schaffen, maar hebt aan een combi-oven genoeg.

Je leest hier alles over inbouw ovens
Inspiratiemagazine

Inbouw ovens van Keukenstunter

Wil je meer inspiratie opdoen op het gebied van keukenapparatuur of heb je een vraag? Kom eens langs in één van onze keuken showrooms. Je bent altijd welkom! Wil je zeker weten dat er iemand voor je klaar staat om te adviseren? Maak dan alvast een afspraak bij ons op een plek en tijd die jouw uitkomt. Liever thuis inspiratie opdoen? Vraag dan ons gratis inspiratiemagazine aan.

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

Novy
Boretti
Dekker
Etna
Bosch
Electrolux
NEFF
ATAG
Pelgrim
Siemens
AEG
Lanesto

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.