Slim jouw keukenkasten inrichten lees onze tips

Slim jouw keukenkasten inrichten lees onze tips

Tips!

Zijn jouw keukenkasten toe aan een herinrichting? Of ben jij nog op zoek naar handige keukenkasten die het opbergen van spullen makkelijker maken? Wij helpen je graag met een aantal handige tips om je keukenkasten op te ruimen, waar je misschien nog niet aan had gedacht.

Neem je huidige keukenkasten onder de loep

Begin met het leeghalen en/of onderzoeken van jouw huidige keukenkasten. Wat valt je op als je kijkt naar je huidige keukenkasten en de inhoud ervan? Heb je te veel pannen die nooit gebruikt worden? Of heb je een hoek in je keuken die je helemaal niet vaak gebruikt? Maak een lijstje met punten waarom het nu nog niet is gelukt om jouw keukenkasten slim en efficiënt in te delen. Als je dit doet heb je direct door waar de pijnpunten van jouw keuken liggen. Als het lijstje leeg is, kan je makkelijk de keukenkastjes opnieuw indelen! Daarnaast hebben we nog meer tips voor het opruimen van jouw keuken.

Ook raden wij je aan om spullen die niet gebruikt worden te verkopen of in een andere ruimte van het huis op te bergen. Gebruik je jouw broodbakmachine bijvoorbeeld maar een aantal keer per jaar? Berg hem dan op in de bijkeuken!

Organiseer de kleinere spullen

De kleinere spullen in de keuken, zoals bestek of kopjes, kunnen snel rommelig lijken. Je doet er daarom goed aan om opbergsystemen voor deze spullen aan te schaffen. Met een goede bestekla heb je de rommel van het bestek al snel opgelost. Het bestek is geordend en makkelijk te vinden. Ook voor het servies of de pannen bestaan dit soort systemen. Daarnaast kun je ook handige rekjes aan jouw keukenkasten toevoegen om een extra ‘plankje’ te creëren waar je nog meer kleine spullen kwijt kunt, zoals kruiden of pollepels die je nodig hebt tijdens het koken. Wanneer de kleinere spullen netjes zijn opgeruimd in de keuken zal dit al veel meer rust geven en opgeruimder lijken. Je kan ook een la tot rommella maken, hier komen dan kleine spullen in te liggen die je niet elke dag nodig hebt maar wel voor de keuken bestemd zijn. Zoals keukenverlichting, openers of kaarsen.

Keukenlades zijn gemakkelijker te organiseren

In diepe brede lades heb je meer opbergruimte dan keukenkasten met planken. Daarnaast kom je ook gemakkelijker bij de lades en de inhoud van de lades. Nog meer extra opbergruimte creëren? Kies voor dubbele lades. Hierin heb je twee lades die je vol kan zetten, waardoor je meer de hoogte in kan werken. Wil je volledig gebruik maken van de ruimte? Kies dan ook voor plintlades. Dit zijn lades onder de keukenkasten, bij de plinten. Hier kun je de spullen opbergen die je niet dagelijks nodig hebt, zoals bakspullen of andere producten.

Slim jouw keukenkasten inrichten lees onze tips
Inspiratiemagazine

Keukenkasten inrichten met behulp van Keukenstunter

Wil je graag deskundig advies over afzuigsystemen of wil je inspiratie opdoen op het gebied van keukenkasten? Kom langs in één van onze luxe showrooms bij jou in de buurt, of vraag ons gratis inspiratiemagazine aan. Je kunt ook altijd een afspraak maken met één van onze keukenspecialisten, zij kunnen jou het beste helpen met het inrichten en opruimen van jouw keuken.

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

NEFF
Boretti
Etna
Pelgrim
Novy
Siemens
AEG
Lanesto
ATAG
Dekker
Electrolux
Bosch

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.