De ideale keuken accessoires voor in jouw keuken

De beste keukenaccessoires

Keukenindeling

Wil je wel eens iets anders in je keuken, maar heb je geen behoefte om enorme ingrepen te doen? Dan kan dit door hele simpele aanpassingen te maken met gebruik van keukenaccessoires. Een keuken is niets zonder haar accessoires en er zijn ontzettend veel verschillende manieren om te variëren. Daarom hebben wij de belangrijkste keukenaccessoires voor jou op een rijtje gezet.

Ingebouwde stekkerdoos

In de keuken staat veel keukenapparatuur. Een stekkerdoos is dan geen overbodige luxe. Veel mensen kampen echter met het probleem dat zij te weinig stopcontacten hebben in hun keuken. Daarnaast kun je met teveel stopcontacten het risico lopen dat je de ‘look en feel’ van de keuken verstoort.

Vandaar dat veel mensen tegenwoordig hun stekkerdoos laten inbouwen in het keukenblad. Dan heb je genoeg stopcontacten voor al jouw keukenapparatuur. Als je dan klaar bent, klap of duw je de stopcontacten weer terug in het keukenblad en geniet je weer van een prachtige strakke keuken! Ben je overtuigd? Kijk dan snel bij onze keukenaccessoires.

Prullenbakken

Een prullenbak kan niet ontbreken in een keuken. Het is echter wel lastig zoeken naar een goede prullenbak die bij jouw inrichting past en ook nog eens voldoet aan de juiste eisen. Kies bijvoorbeeld voor een sensor prullenbak; de deksel van deze prullenbak gaat open zonder dat je hem aan hoeft te raken. Zo heb je dus een hygiënische en moderne prullenbak in huis. Ben je op zoek naar een afvalemmer die jouw afval op een fijne manier kan scheiden? Of die ruimtebesparend is en je kwijt kan in een keukenkast. Bekijk dan onze prullenbakken bij de keukenaccessoires.

De ideale keuken accessoires voor in jouw keuken
De ideale keuken accessoires voor in jouw keuken

Algemene keukenaccessoires

In onze showrooms vind je de mooiste en handigste keukenaccessoires voor jouw nieuwe keuken. Het uitkiezen van keukenaccessoires wordt vaak ervaren als iets wat niet zo belangrijk is. Echter brengen accessoires jouw hele keuken tot een geheel. Kom langs in onze showroom voor onder andere:

Naast ons uitgebreide aanbod van keukenaccessoires, kan je ook naar een van onze winkels komen voor nog meer inspiratie voor bijvoorbeeld kookplaten of afzuigkappen die het beste in jouw keuken passen.

Tip: Voor het huidige assortiment kun je contact opnemen met een vestiging naar keuze. Zo blijf je op de hoogte van de mogelijkheden voor jouw keuken!

Keukenaccessoires bij Keukenstunter

Je snapt nu hoe belangrijk accessoires zijn voor jouw keuken. Kom je er niet uit of wil je hulp van een ervaren keukenspecialist? Dan kun je altijd terecht in één van onze showrooms. Onze showrooms bieden een grote hoeveelheid keukenaccessoires die in jouw keuken passen. Je kunt ook een afspraak maken of contact met ons opnemen. Wij helpen je graag. Daarnaast kan je ook alvast het inspiratiemagazine downloaden.

Keukenstunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een
waardecheque à € 500,-

Electrolux
Etna
ATAG
Dekker
Siemens
AEG
NEFF
Boretti
Bosch
Lanesto
Pelgrim
Novy

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Keukenstunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken en apparatuur.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.